Λάρισα: 53χρονος αγρότης βρέθηκε μαχαιρωμένος στην καρδιά!

Λάρισα: 53χρονος αγρότης βρέθηκε μαχαιρωμένος στην καρδιά!

Το περιστατικό έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία των Νέων Καρυών - Οι πρώτες ενδείξεις φαίνεται να αποκλείουν την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας

Λάρισα: 53χρονος αγρότης βρέθηκε μαχαιρωμένος στην καρδιά!
Ένα θανατηφόρο τραύμα από μαχαίρι στην καρδιά έφερε ένας 53χρονος αγρότης που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στις Νέες Καρυές Λάρισας, αλλά οι πρώτες ενδείξεις φαίνεται να αποκλείουν την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας!

Η ίδια η μητέρα του με την οποία κατοικούσε στο ίδιο σπίτι βρήκε τον άτυχο άνδρα πεσμένο μπρούμυτα στο δάπεδο. Ακριβώς δίπλα του ήταν πεσμένο και το μαχαίρι που προκάλεσε τον θάνατό του. Ωστόσο, δεν υπήρχαν ίχνη πάλης ή αναστάτωσης που να δείχνουν ότι έπεσε θύμα επίθεσης από κάποιον.

Κλείσιμο
Ο 53χρονος αγρότης δεν ήταν παντρεμένος και το πρωί πριν από τον θάνατό του συναντήθηκε με την μητέρα του, που υποστηρίζει ότι δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ωστόσο, αν πράγματι έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους. Περισσότερο φως στη μυστηριώδη υπόθεση που έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης