Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε χθες στο Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού, στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν αυτοκίνητο με τέσσερις επιβαίνοντες «καρφώθηκε» σε δέντρο.
Σύμφωνα με το creta24.gr, το τροχαίο σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα, όταν αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νεαροί, για άγνωστο λόγο βγήκε εκτός πορείας και προσέκρουσε σε δέντρο, το οποίο ξεριζώθηκε.
Από το τροχαίο τραυματίστηκαν τέσσερις νεαροί, με τους δύο από αυτούς, ηλικίας 18 και 19 ετών, να νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου σε σοβαρή κατάσταση.
Ο 18χρονος υποβλήθηκε χθες το απόγευμα σε χειρουργική επέμβαση.
Οι άλλοι δύο, 19 και 22 ετών, τραυματίστηκαν πιο ελαφρά και νοσηλεύονται στη χειρουργική και ορθοπεδική κλινική.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.