Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί παρτίδα από κατεψυγμένο μπιφτέκι κοτόπουλο λόγω σαλμονέλας
Μετά από ελέγχους, διαπιστώθηκε η παρουσία σαλμονέλας και ανακλήθηκε η παρτίδα
Στην ανάκληση παρτίδας από καταψυγμένο μπιφτέκι κοτόπουλο λόγω σαλμονέλας προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).
Ο ΕΦΕΤκαι ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων προέβη σε δειγματοληψία παρασκευάσματος κρέατος με τα στοιχεία: Μπιφτέκι κοτόπουλο 140 γρ. κατεψυγμένο, σε συσκευασία βάρους 1 Kg, με ημερομηνία κατάψυξης 08/06/2022, LOT:000-22-159-001 και ανάλωση έως 08/06/202. Το προϊόν παράγεται από τη βιομηχανία κρεατοσκευασμάτων «ΧΑΤΖΗΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΕ, ΒΙΚΡΕ».
Σε συνέχεια εργαστηριακών αναλύσεων στο εργαστήριο δοκιμών και ερευνών τροφίμων Θεσσαλονίκης του ΕΦΕΤ, διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp.
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας τού εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.