PROTOTHEMA

Περιβάλλον

Σε περιοχή της Κίνας

Εκπληκτική ανακάλυψη: Βρέθηκε αυτούσιο πτηνό 99 εκατ. ετών (βίντεο)

Εκπληκτική ανακάλυψη: Βρέθηκε αυτούσιο πτηνό 99 εκατ. ετών (βίντεο)

Εξαιρετικά σημαντικό εύρημα, το οποίο θα βοηθήσει τους επιστήμονες να μελετήσουν το παρελθόν του πλανήτη

Σε μία εκπληκτική ανακάλυψη, η οποία θα βοηθήσει τα μέγιστα στη διαμόρφωση της πραγματικής εικόνας που είχε ο πλανήτης πριν από εκατομμύρια χρόνια, πραγματοποίησαν επιστήμονες σε περιοχή της Κίνας.


Ομάδα παλαιοντολόγων ανακάλυψαν ένα αυτούσιο μωρό πτηνό παγιδευμένο σε ένα μεγάλο κομμάτι κεχριμπαριού, ηλικίας 99 εκατ. ετών!

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό εύρημα, το οποίο θα ανοίξει μεγαλύτερους δρόμους στην επιστημονική κοινότητα για τη μελέτη του πλανήτη και της πανίδας που διαβίωνε πριν από εκατομμύρια χρόνια.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

Ενδεικτικό του παραμυθιού της "εξέλιξης" 11/06/201710:28

Πουλί σχεδόν ίδιο με τα σημερινά, ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ από τους οποίους υποτίθεται ότι προήλθε . Τεράστια απάτη τα περί "εξέλιξης" ενός είδους σε άλλο

Απάντηση
ttt11/06/201709:05

Το πουλί αυτό που βρέθηκε ήταν αηδόνι της εποχής που κελαιδούσε. Αυτός ο τύπος αηδονιού χάθηκε εξελικτικά και δημιουργήθηκαν διασταυρώσεις καναρίνια- καρδερίνες- νέα αηδόνια κλπ κελαιδιστικά πτηνά. Αήδόνι ήταν το σύστημα που ρώτησε ο Νίκος Ρίζος σε φίλμ της εποχής την ηθοποιό α.φ , αν δουλεύει το σύστημα διαρήξεων ,: αηδόνι ή γρύλλος.

Απάντηση
Κακοπροαίρετος10/06/201718:48

Ότι και να λέει η επιστήμη εμείς στα σχολεία μάθαμε για τον γεράκο με τα άσπρα που μας παρακολουθεί , αυτός μας έφτιαξε ο γεράκος με τα άσπρα. Άσχετο αν ο πλανήτης μας δεν είναι ούτε καν ένας κόκκος άμμου στην παραλία σε σχέση με το σύμπαν ούτε καν άτομο ένος κόκκου άμμου δεν είναι η γη μας. Λοιπόν ηλίθιοι αφήστε τις ανοησίες , αυτά που σας μαθαίνει η εταιρεία Εκκλησία της Ελλάδος είναι άκυρα 1000000000% δεν υπάρχει ούτε μισή αλήθεια! Απλά η εκκλησία είναι ισχυρή γιατί έχει περιουσία αμύθητη και διαμορφώνει κοινή γνώμη και την χρειάζονται οι πολιτικοί επίσης δίνει ψεύτικες υποσχέσεις για παράδεισο και έτσι ο κόσμος δεν σκέφτεται την εκμετάλλευση που έχει υποστεί και την φτωχοποίηση .

Απάντηση
καλύτερα να μιλάς ( φιλοσοφικά) παρά να τρώς.. 11/06/201700:46

Κάθε τι που κινείται οφείλει την κίνηση του σε κάτι άλλο. Καθετί όμως που παρατηρούμε στη φύση κινείται, συνεπώς το Α οφείλει τη κίνηση του στο Β, το οποίο οφείλει τη κίνηση του στο Γ, το οποίο οφείλει τη κίνηση του στο Δ κ.ο.κ δηλ. σε μια αλυσίδα χωρίς τέλος. Στο σημείο αυτό επεμβαίνει ο Αριστοτέλης, θεωρώντας την αδιανόητη, άτοπη και παντελώς αδύνατη. Πρέπει λοιπόν να υπάρχει μια Οντότητα η οποία θέτει όριο σε αυτή την άπειρη αναδρομή αιτίων και αιτιατών της κίνησης, και αυτή η Οντότητα οφείλει να είναι κάτι που κινεί άμεσα ή έμμεσα όλα τα άλλα χωρίς όμως αυτό να κινείται. Κατ αυτό τον τρόπο, εφόσον αυτό δεν κινείται, δεν υπάρχει πλέον λόγος να αναζητήσουμε κάποια αιτία του. Την οντότητα αυτή την ονομάζει ο Αριστοτέλης κινούν ακίνητο.Αν ορίσουμε τον θεό ως το κινούν ακίνητο, τότε αποδείχθηκε ότι ο θεός υπάρχει.Όλα τα πράγματα στη φύση φαίνεται ότι ικανοποιούν ένα στόχο, ένα σκοπό, ακόμη και τα πράγματα που δεν έχουν συνείδηση (πλανήτες, φυτά, ζώα). Συνεπώς πρέπει όλα τα πράγματα να διευθύνονται από ένα νοήμον ον, έναν σχεδιαστή. Ορίζοντας τον θεό ως τον σχεδιαστή του Σύμπαντος, μόλις αποδείχθηκε η ύπαρξη του .Στα όντα βλέπουμε να ισχύει η σχέση μεγαλύτερο-μικρότερο. Για κάθε ον υπάρχει κάποιο μεγαλύτερο του. Λογικά υπάρχει ένα ον μεγαλύτερο του οποίου δεν υπάρχει. Ορίζοντας το θεό ως το μέγιστο ον, μόλις αποδείχθηκε η ύπαρξη του θεού.Κάθε συμβεβηκός κάποια στιγμή παύει να υπάρχει. Αν λοιπόν όλα τα όντα ήταν συμβεβηκότα, θα ερχόταν η στιγμή που δεν θα υπήρχε τίποτα. Κι όμως βλέπουμε πράγματα που υπάρχουν. Άρα δεν είναι όλα τα όντα συμβεβηκότα. Άρα υπάρχει τουλάχιστον ένα αναγκαίο ον ο θεός. 1 Αντιλαμβανόμαστε τον θεό ως το ον εκείνο από το οποίο δεν μπορεί να συλληφθεί άλλο μεγαλύτερο 2 Η ιδέα του θεού (ο θεός) υπάρχει στο νου μας .3 Ένα όν που υπάρχει στο νου μας κ στην πραγματικότητα, είναι μεγαλύτερο από τον θεό, εφόσον αυτός υπάρχει μόνο στο νου μας. 4 Αν ο θεός υπάρχει μόνο στο νου μας τότε μπορούμε να συλλάβουμε επίσης ένα ον που υπάρχει και στο νου μας και στην πραγματικότητα, το οποίο λόγω της 3 είναι μεγαλύτερο από τον θεό, εφόσον αυτός υπάρχει μόνο στο νού.5 Σύμφωνα όμως με τον ορισμό 1 δεν μπορούμε να συλλάβουμε κάτι μεγαλύτερο από τον θεό. Το συμπέρασμα λοιπόν της 4 αποδείχθηκε ψευδές. Αν όμως το συμπέρασμα ενός έγκυρου υποθετικού συλλογισμού, όπως ο 4, είναι ψευδές, συνεπάγεται ότι η υπόθεση του συλλογισμού είναι ψευδής. Άρα ο θεός δεν υπάρχει μόνο στο νου μας, υπάρχει και στην πραγματικότητα, δηλαδή ο θεός υπάρχει.

Απάντηση
Ε.Ε.Π12/06/201717:38

Είσαι επιστήμονας και μεγάλο παιδί όπως λές και ξέρεις πώς λειτουργεί η Δαρβινική εξέλιξη των ειδών ; Για να σε δώ.. Θα ξεκινήσεις εσύ η εγώ πρώτος; Άν είσαι τόσο καλός θα το ξημερώσουμε οι δυό μας να είσαι σίγουρος .. Δώσε δείγμα γραφής απαντώντας σε ένα απλό ερώτημα απο μέρους μου : Τι είναι για σένα και πώς αποδεικνύεται η εξέλιξη των ειδών στις μέρες μας υπο το πρίσμα της επιστήμης που σπούδασες ..

Απάντηση
φωνάζεις άσκοπα -χαλάρωσε -τρέμουν τα πόδια σου!12/06/201717:29

φωνάζεις άσκοπα -χαλάρωσε - τρέμουν τα πόδια σου.. Να δώ τι θα κάνεις όταν όλο το γήινο οικοδόμημα σου (το θνητό σώμα) καταρρεύσει ( όπως τα θνητά σώματα όλων μας ) και σε βρεί ο θάνατος ο πνευματικός ο αιώνιος χωρίς τον Σωτήρα Χριστό. Εκείνος είναι που εξακολουθεί να χαρίΖει το ένδοξο Πνευματικό Σώμα στους πιστούς του , τους τρεφόμενους απο την λογχισμένη Πλευρά του ώς οι αετοί .. Να δώ τι θα κάνεις μετά θάνατον με τον "άλλον" τον ωρυόμενο λέοντα που θα χυμήξει χωρίς έλεος πάνω σου όντας απροστάτευτος απο τη Χάρη Του ..

Απάντηση
Ακης12/06/201712:59

Καθώς πεθαίνει ο θεός σας, τόσο χτυπιέστε κάτω. Λυπούμεθα, ο Δαρβίνος κέρδισε και εσείς πρεπει να αποδεχθείτε ότι ενω εμείς εξελιχθήκαμε σε ανθρώπους εσείς παραμείνατε πιθηκια που όταν βροντάει κάνετε τον σταυρό σας. Τραβατε να κάνετε κανενα παπά πλούσιο και αφήστε τις επιστήμες για τα μεγάλα παιδιά

Απάντηση
Αραου12/06/201712:51

Ο Σπινόζα κατήργησε τον θεό. Μετά την δημοσίευση του έργου του η Εκκλησία είναι σε δυσχερή θέση.

Απάντηση
μήπως πάσχεις απο βαριά μανιοκατάθλιψη;11/06/201712:23

Ψευδοεπιστήμονας ο Αριστοτέλης και κατά συνέπεια και ο Πλάτων επειδή μιλήσαν για τον Θεό τον οποίο φανερά μισείς; Μωρός και φαύλος σοφιστής ο Καρτέσιος , ανισόρροπος σοφιστής ο Σπινόζα και όλοι αυτοί που θέσαν τις βάσεις της Λογικής και της σύγχρονης Φιλοσοφικής σκέψης ; Πάς καλά η πάσχεις απο βαριά μανιοκατάθλιψη και δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις;

Απάντηση
ταρζαν 11/06/201711:46

καυτηριάζεις τον Ττάνα Έλληνα φιλόσοφο Αριστοτέλη που έμαθε ΟΛΟ τον πολιτισμένο κόσμο να σκέπτεται λογικά ,να αποφασίζει πολιτικά και να νομοθετεί δίκαια και λογικά και τον κατηγορείς για αμάθεια και μπουρδολογία που όπως λές διέθετε λόγω της εποχής που έζησε ; Να σε στείλω και σε δεύτερο εξορκιστή του Βατικανού ζευγάρι με τον Πορτογάλο αυτή τη φορά ;

Απάντηση
ταρζαν11/06/201711:33

η προσφορά μου για τον πορτογάλο εξορκιστή που θα σε φέρει στα ίσα σου ισχύει ftemp .. Σου πληρώνω to μοτέλ όσο χρειαστεί να μείνεις ώστε να γίνει σωστή η δουλειά και την Ράιν αίρ αλέ ρετούρ αρκεί να το αποφασίσεις..

Απάντηση
10/06/201717:32

Αν ειναι κάτι απολαυστικο στο πρώτο θέμα είναι η υψηλή ποιότητα των σχολίων που ακολουθούν ανεξαρτήτως θεματος. Για αυτό και μόνο το διαβάζω

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία