Άνοδος στη Wall μετά τη συμφωνία για το τέλος της παύσης λειτουργίας της κυβέρνησης

Άνοδος στη Wall μετά τη συμφωνία για το τέλος της παύσης λειτουργίας της κυβέρνησης

Ρεκόρ για τον S&P 500 με την ενέργεια και τις τηλεπικοινωνίες να καταγράφουν τις καλύτερες επιδόσεις

Άνοδος στη Wall μετά τη συμφωνία για το τέλος της παύσης λειτουργίας της κυβέρνησης
Ανοδικά κινήθηκε η Wall τη Δευτέρα, μετά τις ήπιες απώλειες που σημειώθηκαν νωρίτερα, καθώς οι γερουσιαστές κατέληξαν σε συμφωνία για τον τερματισμό της παύσης λειτουργίας της κυβέρνησης.

Αναλυτικά, ο Dow Jones +0,55 στις 26.214 μονάδες, ο S&P 500 +0,81% στις 2.832 μονάδες και ο Nasdaq +0,98% στις 7.408 μονάδες.

Ρεκόρ για τον S&P 500 με την ενέργεια και τις τηλεπικοινωνίες να καταγράφουν τις καλύτερες επιδόσεις. Ρεκόρ και για τον Nasdaq με τη μετοχή της Netflix να σημειώνει «άλμα» 3,23%. Αντίστοιχη άνοδος σε επίπεδα ρεκόρ και για τον Dow Jones που κέρδισε 142 μονάδες.

«Η αγορά έχει ξαναζήσει αρκετές φορές παρόμοιες καταστάσεις και καταλαβαίνει ότι οι Δημοκρατικοί και οι Ρεπουμπλικάνοι θα καταλήξουν σε συμφωνία», δήλωσε ο Mark Heppenstall, CIO στην Penn Mutual Asset Management.

Πριν από λίγο, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς καλωσόρισε την είδηση ότι οι Αμερικανοί γερουσιαστές ψήφισαν για την προώθηση ενός νομοσχεδίου για την προσωρινή χρηματοδότηση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης ως τις 8 Φεβρουαρίου, κατηγορώντας τους Δημοκρατικούς για την αναστολή της λειτουργίας της ομοσπονδιακής διοίκησης.
Κλείσιμο

Πηγή: Newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης