Δεν θα αποφασιστούν σήμερα νέες ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά της Ρωσίας
Ο Φιλανδός πρωθυπουργός Αλεξάντερ Στουμπ δήλωσε ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν θα αποφασίσουν κατά τη σημερινή σύνοδο κορυφής αν θα επιβάλλουν νέες κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας εξαιτίας της κρίσης στην Ουκρανία
«Είναι ξεκάθαρο ότι θα συζητήσουμε νέες κυρώσεις καθώς η κατάσταση έχει αλλάξει τις τελευταίες ημέρες, αλλά δεν θα αποφασίσουμε για την επιβολή τους σήμερα», είπε ο Στουμπ στη διάρκεια συνέντευξής του στον κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό YLE.
«Αν η Ρωσία συνεχίσει τις αποσταθεροποιητικές της προσπάθειες (στην ανατολική Ουκρανία), πιστεύω ότι είναι σωστό να σκληρύνουν οι κυρώσεις, αλλά ελπίζω ότι αυτό δεν θα συμβεί», σημείωσε ο ίδιος.
«Υπάρχουν χώρες που θέλουν να σκληρύνουν οι κυρώσεις αμέσως και χώρες που επιθυμούν μια πιο ήρεμη προσέγγιση», πρόσθεσε ο Φιλανδός πρωθυπουργός.
Εξάλλου ο Στουμπ εκτίμησε ότι κατά τη διάρκεια της συνόδου θα οριστεί η Ιταλίδα υπουργός Εξωτερικών Φεντερίκα Μογκερίνι επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, ενώ πρόσθεσε ότι η μάχη μεταξύ της Δανής πρωθυπουργού Χέλε Τόρνινγκ- Σμιτ και του Πολωνού ομολόγου της Ντόναλντ Τουσκ για την προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου είναι στήθος με στήθος.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.