Διορία ΑΕΚ σε Ντίας

Διορία ΑΕΚ σε Ντίας

Δύο μέρες προθεσμία έδωσε στον Χόρχε Περέιρα Ντίας η ΑΕΚ για να λύσει τη συνεργασία του με την Τζοχόρ και να έρθει για να υπογράψει

Διορία ΑΕΚ σε Ντίας
Μπορεί η ΑΕΚ να τα έχει βρει σε όλα με τον Χόρχε Περέιρα Ντίας, ωστόσο όσο ο Αργεντινός φορ δεν εξασφαλίζει την ελευθέρας του από την Τζοχόρ, δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. 

Ο 26χρονος άσος βρίσκεται στην πατρίδα του και συνεχίζει τις επαφές με το σύλλογο της Μαλαισίας για την αποζημίωση και κάποια δεδουλευμένα που έχει λαμβάνειν, χωρίς μέχρι τώρα να έχει υπάρξει αποτέλεσμα παρά τις υποχωρήσεις που έχει κάνει. 

Κλείσιμο
Η «Ένωση» επείγεται για την απόκτηση ενός παίκτη που θα δώσει λύση στο πρόβλημα του εύκολου γκολ και για το λόγο αυτό διεμήνυσε στην πλευρά του Ντίας πως έχει 48 ώρες για να τα βρει με την Τζοχόρ, να μείνει τυπικά ελεύθερος και να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την ΑΕΚ. 

Οι «κιτρινόμαυροι» ελπίζουν έστω και με καθυστέρηση να έχει αίσιο τέλος η συγκεκριμένη μεταγραφή, για να μην αναγκαστούν να στραφούν σε άλλες λύσεις επιθετικών που είχαν «παγώσει» βλέποντας πως έχουν αγκαλιάσει τον Ντίας. 

Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα μεταγραφικά της ΑΕΚ έχουν στασιμότητα: τόσο του Φεντερίκο Μπράβο, όσο και του αριστερού μπακ. Αυτός που είναι πιθανώς να επανέλθει στο προσκήνιο είναι ο Ναμπίλ Μπαχούι, καθώς ο Σουηδός δεξιός εξτρέμ του Αμβούργου δεν έχει βρει ακόμη ομάδα και είναι πάντα στο μυαλό του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης