Μπρακάλι και Καλογέρης αναγνώρισαν την ποιότητα του Παναθηναϊκού μετά την ήττα του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο
Απογοητευμένοι για την ήττα από τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκαν οι Ράφαελ Μπρακάλι και Αλέξανδρος Καλογέρης.
«Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες όταν δεν βάζεις γκολ το πληρώνεις. Είναι κρίμα γιατί δεχτήκαμε το γκολ από τον Παναθηναϊκό στο τέλος από κόρνερ. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, με καλούς παίκτες. Τόσο ο Μπεργκ όσο και ο Πέτριτς μάς δημιούργησαν προβλήματα. Πλέον κοιτάμε τον επόμενο αγώνα», ανέφερε ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ.
Από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Καλογέρης είπε: «Έχουμε πρόβλημα στις στημένες φάσεις από την αρχή της σεζόν και το πληρώσαμε. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ ποιοτική ομάδα και σε πολύ καλή κατάσταση, κι εμείς ήμασταν σε καλή φόρμα, αλλά μας στοίχισε μια στατική φάση. Πιστεύω πως το τελικό αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, αν και ίσως μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω».
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας