Απών από τα δύο πρώτα παιχνίδια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη φάση των πλέι-οφ της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό θα είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς
Απών από τα δύο πρώτα παιχνίδια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη φάση των πλέι-οφ της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό θα είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς.
Η ρωσική ομάδα με σχετική ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι ο σέρβος πλέι-μέικερ δεν έχει αποθεραπευτεί τελείως από την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί και στο δεξί του πόδι.
Έτσι θα συνεχίσει την θεραπευτική αγωγή του για τις επόμενες ημέρες, με το ιατρικό επιτελείο της ρωσικής ομάδας να εκτιμά ότι θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των πλέι-οφ.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας