Το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης σε σχέση με εκείνο της Τότεναμ προτιμάει ο Γκάρεθ Μπέιλ, αφού όπως δήλωσε στην αγγλική ομάδα έπρεπε να κάνει άλλα πράγματα.
Την άποψη ότι τα πράγματα για εκείνον είναι πιο εύκολα στη Ρεάλ Μαδρίτης σε σχέση με την Τότεναμ εξέφρασε ο Γκάρεθ Μπέιλ, μιλώντας στον ισπανικό Τύπο.
«Στην Τότεναμ πάντα προσπαθούσα να πάρω την μπάλα και να την κρατάω, το οποίο κάνουν οι πάντες εδώ», τόνισε αρχικά Ουαλός μεσοεπιθετικός των «μερένχες».
«Εδώ υπάρχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης τριγύρω σου και μπορείς να επικεντρωθείς στο παιχνίδι σου, προτιμότερο από το να φέρνεις όλη την ομάδα μπροστά και το διασκεδάζω αυτό», πρόσθεσε ο 24χρονος ποδοσφαιριστής.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας