«Με την κοπέλα μου είμαστε μια χαρά, άλλοι έχουν τα προβλήματα», λέει με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του στο «Όλα Μπιπ»
Στην κάμερα της εκπομπής «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» μίλησε ο Νίκος Οικονομόπουλος και αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Όλα Μπιπ» για την θέση της γυναίκας στo σπίτι.
Ο τραγουδιστής που υποστηρίζει πως η γυναίκα πρέπει να βρίσκεται ένα βήμα πίσω από τον άντρα εξήγησε: «Αυτό που είπα είναι ότι κάθε άνθρωπος έχει τους ρόλους του. Δεν είναι ότι είμαι ανατολίτης και τέτοια. Ας το πάρει ο καθένας όπως θέλει, εγώ αυτός - είμαι αρέσω, δεν αρέσω. Με την κοπέλα μου είμαστε μια χαρά, άλλοι έχουν τα προβλήματα».
Ακόμη αναφέρθηκε και στη συνεργασία με τη Δέσποινα Βανδή στο «Fever»: «Είναι η δεύτερη φορά, είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαστε πολύ πιο δεμένοι και έχουμε γίνει πλέον και φίλοι. Μια σχέση βέβαια χτίζεται με πολλά πράγματα, αλλά μέχρι στιγμής οι σχέσεις μας είναι άριστες».