Ο Φινλανδός πρωταθλητής του 2007 βρέθηκε χτες σε μονοθέσιο GP3 της ομάδας Koiranen GP με την οποία διατηρεί στενές σχέσεις.
Τάκης Πουρναράκης
Ο Iceman οδήγησε το μονοθέσιο στην πίστα της Βαρκελώνης συμπλήρωσε 58 γύρους και σημείωσε χρόνο 1:34.780 επίδοση που θα τον έφερνε στην 3η θέση της εκκίνησης στο φετινό αγώνα του GP3 στη συγκεκριμένη πίστα.
Ο Φινλανδός συζήτησε με τους μηχανικούς της ομάδας τις εντυπώσεις
και έκανε τις επισημάνσεις του. Μετέπειτα δήλωσε: " Ήθελα να οδηγήσω ένα μονοθέσιο GP3 για να βοηθήσω το φίλο μου Άφα Χέικινεν και την ομάδα του. Υπήρχαν κάποια θέματα όσον αφορά στη συμπεριφορά του αλλά καταφέραμε να τα επιλύσουμε. Το εν λόγω μονοθέσιο είναι πολύ σημαντικό εργαλείο για τους νέους οδηγούς ειδικά εάν πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι τα ελαστικά ώστε να μπορείς να αντιμετωπίσεις τις σημερινές απαιτήσεις στη F1".
Κλείσιμο
Ο Ράικονεν θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Lotus στον 11ο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος της F1, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (23-25/8) στην πίστα του Σπα.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.