Δείτε το ρολόι που κοστίζει όσο 90 Ferrari

Δείτε το ρολόι που κοστίζει όσο 90 Ferrari

Το πανάκριβο αντικείμενο, κατασκευασμένο από διαμάντια 260 καρατίων συνολικά, πωλήθηκε σε ανώνυμο αγοραστή έναντι 18 εκατ. δολαρίων

Δείτε το ρολόι που κοστίζει όσο 90 Ferrari
Πόσο κοστίζουν 90 Ferrari; Πολλά... Για τους περισσότερους, η αγορά μίας πανάκριβης Ferrari αποτελεί ένα άπιαστο όνειρο ζωής. Πόσω μάλλον να αγοράσει 90 από τα υπερπολυτελή οχήματα. Ένας άνθρωπος, ωστόσο, όχι μόνο δεν καταλαμβάνεται από ανάλογους προβληματισμούς, αλλά διαθέτει την πολυτέλεια να... φορά 90 Ferrari στο... δεξί του χέρι! Για την ακρίβεια, ο ανώνυμος δισεκατομμυριούχος φορά στο δεξί του χέρι ένα ρολόι που κοστίζει όσο... δεκάδες σπορ αυτοκίνητα!

«Δισεκατομμυριούχος» ονομάζεται και το ρολόι που είναι κατασκευασμένο από διαμάντια 260 καρατίων στο σύνολό τους, το οποίο πουλήθηκε έναντι 18 εκατ. δολαρίων. 

Σε ποιον ανήκει; Ο οίκος που το πούλησε δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει το όνομά του, καθώς δεσμευόταν. Σε κάθε περίπτωση, ένας άνθρωπος δαπάνησε 18 εκατ. δολάρια για ένα ρολόι, όσο δηλαδή κοστίζουν 90 Ferrari. Τρία ακόμα ρολόγια από τον ίδιο οίκο πουλήθηκαν με ποσά μεγαλύτερα του 1,6 εκατ. δολαρίων το καθένα.

Κλείσιμο
Το ρολόι των 18 εκατ. δολαρίων...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης