Βρετανική εταιρία προσφέρει την εργασία των ονείρων σας
Τα βασικά προσόντα για τον υπάλληλο που θα λαμβάνει τις 200.000 λίρες τον χρόνο και μάλιστα αφορολόγητες, είναι να διαθέτει «δυναμική προσωπικότητα» και «ικανότητα στις πωλήσεις»
Αν έχετε δυναμική προσωπικότητα, ικανότητα στις πωλήσεις και την επιθυμία να ζήσετε σε μια εξωτική τοποθεσία, με ετήσιο μισθό 200.000 λίρες Αγγλίας, αυτή θα μπορούσε να είναι η δουλειά των ονείρων σας.
Μια βρετανική κτηματομεσιτική εταιρία αναζητεί υπάλληλο για το γραφείο της στο Ντουμπάι, με μοναδικό προσόν, το δίπλωμα οδήγησης, με μισθό 2000 λίρες Αγγλίας (περίπου 226.000 ευρώ) τον χρόνο.
Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Mirror», η κτηματομεσιτική «Allsopp & Allsopp», δεν ζητεί ούτε σπουδές, ούτε την γνώση ξένων γλωσσών, ούτε ιδιαίτερη προϋπηρεσία.
Τα βασικά προσόντα για τον υπάλληλο που θα λαμβάνει τις 200.000 λίρες τον χρόνο και μάλιστα αφορολόγητες, είναι να διαθέτει «δυναμική προσωπικότητα» και «ικανότητα στις πωλήσεις».
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.