Μεγάλη Βρετανία: Λήξη συναγερμού στην ομηρία σε πάρκο αναψυχής

Μεγάλη Βρετανία: Λήξη συναγερμού στην ομηρία σε πάρκο αναψυχής

Η περιοχή αποκλείστηκε για αρκετή ώρα - Το περιστατικό δεν σχετίζεται με τρομοκρατία, ανακοίνωσε η αστυνομία - Πρώην υπάλληλος του μπόουλινγκ σέντερ, 40 ετών, με ύψος γύρω στο 1,77 ο δράστης



Μεγάλη Βρετανία: Λήξη συναγερμού στην ομηρία σε πάρκο αναψυχής
Η βρετανική αστυνομία έδωσε τέλος στην κατάσταση ομηρίας σε πάρκο ψυχαγωγίας στην κεντρική Αγγλία, όπως μετέδωσε το BBC. Ο άντρας συνελήφθη από τις Αρχές. 

Ειδικότερα, συναγερμός σήμανε σήμερα το απόγευμα στις βρετανικές αρχές, καθώς  ένοπλος κρατούσε ομήρους σε πάρκο αναψυχής στο Nuneaton της κεντρικής Αγγλίας, συγκεκριμένα σε αίθουσα μπόουλινγκ.

Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος βρισκόταν στο πάρκο τη στιγμή του περιστατικού, μαζί με τους δύο γιους του, δήλωσε στις κάμερες ότι στην περιοχή επικράρτησε τρόμος και πανικός. 

Κλείσιμο
This appears to be one of the staff members who is being held


Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε σε ξένο μέσο ότι ο δράστης κρατά ομήρους δύο ανθρώπους, πληροφορία που δεν έχει επιβεβαιωθεί. Να σημειωθεί ότι το πάρκο ήταν γεμάτο από οικογένειες και μικρά παιδιά. 

Η αστυνομία, με ανακοίνωσή της, ενημέρωσε άμεσα τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή, ωστόσο με νεώτερη ενημέρωση υπογραμμίζουν ότι το περιστατικό δε σχετίζεται με τρομοκρατία. 



Δημοσιογράφος της Coventry Telegraph, αλλά και αυτόπτες μάρτυρες που δημοσιεύουν πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφεραν ότι ελικόπτερο ασθενοφόρο προσγειώθηκε στην περιοχή, όπου έσπευσαν και άλλα ασθενοφόρα.



Το πάρκο, όπου σημειώνεται το περιστατικό είναι ένα πάρκο αναψυχής έξω από τη βρετανική κωμόπολη και περιέχει κινηματογραφική αίθουσα, χώρο για να παίζουν τα παιδιά, γυμναστήριο, ξενοδοχείο, παμπ και εστιατόρια. 

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Sky News ότι άκουσε ότι ο ένοπλος είναι πρώην υπάλληλος του μπόουλινγκ σέντερ, 40 ετών, με ύψος γύρω στο 1,77. Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί.





















Police race to the scene after a man wielding a shotgun took hostages at MFA Mega Bowl



MFA Bowl (pictured) sits on Bermuda Park, which also has restaurants and an Odeon cinema











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης