Την Πέμπτη ανοίγει τις πύλες του το πρώτο πάρκο γυμνιστών στο Παρίσι σε μια έκταση 7.300 τετραγωνικών μέτρων.
Το πάρκο θα λειτουργήσει σε πρώτη φάση μέχρι τις 15 Οκτωβρίου στο 12ο διαμέρισμα και συγκεκριμένα στην περιοχή Bois de Vincennes.
Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης ενώ τις επόμενες ημέρeς το «γυμνό» πάρκο θα λειτουργεί από τις 8 το πρωί έως τις 19:30 το βράδυ.
Σύμφωνα με τον σύμβουλο της δημάρχου της γαλλικής πρωτεύουσας στο πάρκο θα μπουν ειδικές πινακίδες στις οποίες θα αναγράφεται ότι το πάρκο είναι ειδικά προορισμένο για τους γυμνιστές καθώς και ότι απαγορεύονται οι επιδειξίες.
Κλείσιμο
«Χαίρομαι πάρα πολύ, είναι μια επιπλέον ελευθερία για τους λάτρεις της φύσης» πρόσθεσε ο ίδιος.
Από την πλευρά τους οι γυμνιστές σχολίασαν ότι αυτό δείχνει το πόσο ανοιχτόμυαλο είναι το Παρίσι.
Προς το παρόν οι γυμνιστές συγκεντρώνονται στην πισίνα Roger Le-Gall, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη βράδυ, αλλά τα μέλη του Συλλόγου Γυμνιστών του Παρισιού υποστήριζαν πως οι εγκαταστάσεις είναι μικρές και οι ίδιοι περιορίζονται.
Δείτε βίντεο: «Βυζάκια έξω» στο Παρίσι: Ανοίγουν πάρκο 7.300τ.μ. μόνο για γυμνιστές
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.