Λιποθύμησε ο Ερντογάν μέσα σε τζαμί -Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Λιποθύμησε ο Ερντογάν μέσα σε τζαμί -Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Το περιστατικό φέρεται να σχετίζεται και με τη νηστεία των Μουσουλμάνων (Ραμαζάνι), σε συνδυασμό με την κόπωση του οργανισμού

Λιποθύμησε ο Ερντογάν μέσα σε τζαμί -Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τις αισθήσεις του έχασε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, την ώρα που προσκυνούσε σε τέμενος, με αφορμή την μουσουλμανική εορτή Ιντ αλ Φιτρ, για το τέλος του ιερού μήνα του Ραμαζανιού.



Κλείσιμο
Ο Τούρκος πρόεδρος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με τους θεράποντες ιατρούς να αποδίδουν τη λιποθυμία στη χαμηλή πίεση.

Το περιστατικό φέρεται να σχετίζεται και με τη νηστεία των Μουσουλμάνων (Ραμαζάνι), σε συνδυασμό με την κόπωση του οργανισμού.

Μετά το πέρας της θρησκευτικής τελετής ο Ερντογάν δήλωσε ότι αισθάνεται καλύτερα στην υγεία του και θα συνέχιζε την ημέρα του όπως είχε προγραμματιστεί.
«Είχα ένα μικρό λιποθυμικό επεισόδιο καθώς έπεσε η πίεση μου λόγω του διαβήτη από τον οποίο πάσχω», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος.

«Ο Ερντογάν έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του και είναι καλά στην υγεία του» διαβεβαίωσαν πηγές από το προεδρικό περιβάλλον.

Σημειώνεται ότι ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και τον Οκτώβριο του 2006, με τον ίδιο να χάνει τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Κοινοβούλιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης