Φρίκη: Μητέρα σκότωσε με μια κλωτσιά το παιδί της επειδή δεν έπλενε τα δόντια του

Φρίκη: Μητέρα σκότωσε με μια κλωτσιά το παιδί της επειδή δεν έπλενε τα δόντια του

Όπως αποδείχθηκε η 20χρονη γυναίκα χτυπούσε το μόλις 4 ετών παιδί της και με τη ζώνη της

Φρίκη: Μητέρα σκότωσε με μια κλωτσιά το παιδί της επειδή δεν έπλενε τα δόντια του
Φρίκη προκαλεί η είδηση για το θάνατο ενός κοριτσιού ηλικίας μόλις 4 ετών από τη μητέρα του επειδή... δεν έπλενε τα δόντια του.

Σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό σημειώθηκε στις 26 Ιανουαρίου στην πολιτεία του Μέριλαντ με δράστη την 20χρονη Ίρις Ερνάντεζ Ρίβας.

Αρχικά η μητέρα-δολοφόνος υποστήριξε ότι η κόρη της πήγε στο μπάνιο όταν ξαφνικά μετά από 15-20 λεπτά άκουσε ένα θόρυβο από πτώση. Όταν πήγε στο δωμάτιο βρήκε το 4χρονο κοριτσάκι πεσμένο μέσα στη μπανιέρα και χωρίς τις αισθήσεις του.

Κλείσιμο
Όπως, όμως, αποκαλύφθηκε μετά τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών καθώς οι γιατροί ανακάλυψαν στο άψυχο κορμάκι του παιδιού μελανιές και ένα τραύμα στο κεφάλι που θα μπορούσαν να είχαν προκύψει από κακοποίηση, η μητέρα λίγο πριν το κορίτσι πάει στο μπάνιο την είχε κλωτσήσει γιατί ήταν εκνευρισμένη επειδή δεν έπλενε τα δόντια του, με αποτέλεσμα το παιδί να πέσει με το κεφάλι στον τοίχο του σαλονιού.

Η 20χρονη είπε, επίσης, στους αστυνομικούς ότι μετά το χτύπημα το κορίτσι είχε συμπτώματα λήθαργου, φαινόμενο που ακολουθεί συχνά ένα χτύπημα στο κεφάλι.

Η ίδια παραδέχθηκε, τέλος, ότι οι μελανίες στο κορμί του κοριτσιού ήταν από χτυπήματα που της είχε δώσει με ζώνη πριν από αρκετές ημέρες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης