Σοκ στη Βρετανία: 11χρονος βίασε την 9χρονη αδερφή του!

Σοκ στη Βρετανία: 11χρονος βίασε την 9χρονη αδερφή του!

Επιτέθηκε και κακοποίησε τη μικρή αδερφή του μέσα στο σπίτι τους, καταγράφοντας μάλιστα τους βιασμούς στο κινητό του τηλέφωνο

Σοκ στη Βρετανία: 11χρονος βίασε την  9χρονη αδερφή του!
Ένα αγόρι μόλις 11 ετών πιστεύεται ότι είναι ο νεότερος βιαστής στην Βρετανία καθώς ο ανήλικος παραδέχθηκε ότι κακοποίησε σεξουαλικά την εννιάχρονη αδελφή του. Το αγόρι, του οποίου το όνομα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα για νομικούς λόγους, συνελήφθη καθώς βρέθηκαν αποθηκευμένες στο κινητό του φωτογραφίες των δύο επιθέσεων σε βάρος της αδελφής του.

Οι επιθέσεις έγιναν μέσα στο σπίτι των παιδιών στο Πλίμουθ. Το 11χρονο φέρεται να εκσπερμάτισε τουλάχιστον τη μία φορά από τις δύο που κακοποίησε σεξουαλικά την αδελφή του.

Το αγόρι καταδικάστηκε σε 12μηνη εγκλεισμό σε αναμορφωτήριο. Η δικαστής σημείωσε ότι ο παράγοντας της εκσπερμάτισης ήταν καθοριστικός για την ετυμηγορία και ότι αν ήταν λίγο μεγαλύτερος σε ηλικία θα καταδικαζόταν σε φυλάκιση.

Κλείσιμο
«Διάβασα το φάκελό σου. Γνωρίζω όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή σου. Κατανοώ ότι έχεις περάσει πολλά, το παρελθόν της μητέρας σου. Αλλά αυτό που έκανες στην αδελφή σου ήταν τόσο σοβαρό, με συνέπειες καταστροφικές. Εάν ήσουν μεγαλύτερος θα κατέληγες στη φυλακή. Αλλά είσαι 11 ετών», είπε η δικαστής.

Η δικαστής του είπε ότι κατάλαβε ότι θα ήταν δύσκολο για αυτόν να μην βλέπει τα αδέλφια του, αλλά ήταν απαραίτητο να είναι μακριά τους έως ότου ήταν "ασφαλές".

Μιλώντας αργότερα, η μητέρα του αγοριού είπε στο δικαστήριο ότι ήταν ευτυχής που είχε πάρει την υποστήριξη που χρειάζεται.

Το αγόρι συμφώνησε ότι θα εργαστεί για να βεβαιωθεί ότι δεν συμβεί ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο και ήταν πρόθυμος "να πάει πίσω στο σχολείο για να κάνει φίλους".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης