Moναδικό βίντεο: Δελφίνι προσγειώνεται μέσα σε... βάρκα!

Moναδικό βίντεο: Δελφίνι προσγειώνεται μέσα σε... βάρκα!

Μία βόλτα τουριστών ανάμεσα σε μία ομάδα δελφινιών που έπαιζαν κατέληξε με τον πιο αναπάντεχο τρόπο

Moναδικό βίντεο: Δελφίνι προσγειώνεται μέσα σε... βάρκα!
Το περιστατικό που καταγράφει μία κάμερα από τους τουρίστες που επιβαίνουν στις βάρκες, στην ακτή Sian Kaan στο Μεξικό, είναι πραγματικά μοναδικό. Τα μικρά πλεούμενα έχουν βρεθεί κοντά σε μία ομάδα δελφινιών, τα οποία όπως φαίνεται απολαμβάνουν την παρέα και συμμετέχουν και αυτά με τον δικό τους τρόπο στην γενικότερη ευχάριστη ατμόσφαιρα. 

Ξαφνικά όμως και από το πουθενά, ένα από αυτά τα δελφίνια, πάνω στον ενθουσιασμό του προσπαθεί να πηδήξει πάνω από την βάρκα, όμως δεν έχει υπολογίσει καλά και προσγειώνεται μέσα σ' αυτήν!

Επικρατεί απόλυτος πανικός καθώς κανείς δεν γνωρίζει πως να αντιδράσεις. Όταν πλησιάζουν οι πιο ψύχραιμοι από τις άλλες βάρκες αποφασίζουν να ξαναρίξουν το δελφίνι στην θάλασσα, κάτι που δεν ήταν όπως αποδείχθηκε και ιδιαίτερα εύκολο αφού ήταν βαρύ ενώ δεν έπρεπε και να το πληγώσουν.

Μετά από την συνδρομή δύο ακόμα ανδρών, τελικά το δελφίνι επέστρεψε πίσω στην θάλασσα, υπό τα χειροκροτήματα των τουριστών. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι τα δελφίνια μπορούν να αναπνέουν αέρα, υπάρχει σημαντικό πρόβλημα με το δέρμα τους, το οποίο υπερθερμαίνεται από τον ήλιο αν δεν βρίσκεται συνέχεια υπό την κάλυψη του νερού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης