Τύχη - βουνό είχε ένας Έλληνας που ζει στο Μάλι, καθώς γλύτωσε κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια των τρομοκρατών που το πρωί της Παρασκευής πήραν 170 ομήρους στο ξενοδοχείο Ράντισον της πρωτεύουσας Μπαμάκο.
Ο Μιχάλης Σκαπούλης βρισκόταν από νωρίς το πρωί στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου, καθώς ζει στη γύρω περιοχή και συνεχίζει να γυμνάζεται εκεί. Όπως λέει στο BBC διηγούμενος την περιπέτειά του, «σήμερα το πρωί ήταν πολύ ήσυχα. Ήμουν εγώ και μόλις δυο άλλοι, που κάποια στιγμή έφυγαν και έμεινα μόνος μου».
Συνεχώς στο γυμναστήριο παίζει πολύ δυνατή μουσική εξηγεί κι έτσι δεν άκουσε τον παραμικρό θόρυβο: «Όταν πήγα να φύγω, αντιλήφθηκα πως στο ξενοδοχείο επικρατούσε ασυνήθιστη σιωπή. Προχώρησα προς το λόμπι, άνοιξα σιγά σιγά την πόρτα και είδα στο πάτωμα πεσμένες σφαίρες»!
Η αντίδρασή του παρέμεινε ψύχραιμη, αφού επί τόπου έκανε στροφή, γύρισε στο γυμναστήριο και από εκεί βγήκε από το κτήριο. «Έξω υπήρχε ήδη στρατός και αστυνομία που με συνόδευσαν και κατόπιν με οδήγησαν σπίτι μου», λέει στο BBC.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς