Ο βίος και η πολιτεία της νέας ερωμένης του Ολάντ

Ο βίος και η πολιτεία της νέας ερωμένης του Ολάντ

Οι αποκαλύψεις από το περιοδικό «Closer» άνοιξαν τον... ασκό του Αιόλου για την 41χρονη ηθοποιό, με τα γαλλικά ΜΜΕ να ανατρέχουν στις σέξι εμφανίσεις της

Ο βίος και η πολιτεία της νέας ερωμένης του Ολάντ
Φέρεται να είναι το κορίτσι του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, αν και η σχέση τους παρέμενε μέχρι πριν από λίγες ημέρες πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού της.

Όμως, μετά το δημοσίευμα του περιοδικού Closer, που προκάλεσε σάλο στη Γαλλία, δεν φαίνεται να υπάρχουν πλέον αμφιβολίες ότι η Ζουλί Γκαγιέ είναι η νέα αγαπημένη του Ολάντ.

Κλείσιμο


Φυσικά, μετά τη δημοσιοποίηση του ειδυλλίου της με τον Γάλλο πρόεδρο,
το παρελθόν της ηθοποιού αρχίζει να κατακλύζει τα μέσα. Ένα παρελθόν γεμάτο, όπως προκύπτει, με σέξι, αλλά και γυμνές φωτογραφίες.





Στις πιο... αποκαλυπτικές φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η 41χρονη Ζουλί ποζάρει στο φωτογραφικό φακό απαλλαγμένη όχι μόνο από την μπλούζα, αλλά και από το σουτιέν της σε, ασπρόμαυρο φόντο. Οι ασπρόμαυρες τόπλες φωτογραφίες της Gayet προέρχονται από το 1998!

Η εν λόγω αποκάλυψη έρχεται μετά το δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού «Closer», που «ξεσκέπασε» τη σχέση της Γκαγιέ με τον 59χρονο πρόεδρο, βασίζοντας μάλιστα το δεσμό τους στις φωτογραφίες που συνόδευαν το ρεπορτάζ.






Η Γκαγιέ, όμως, πριν εμφανιστεί γυμνή στο κρεβάτι του Γάλλου πρόεδρου, εμφανίστηκε γυμνή και στο γυαλί -όχι μία, αλλά δύο φορές! Συγκεκριμένα, πρωτοεμφανίστηκε όπως τη γέννησε η μητέρα της στην ταινία του 2004 «Et Moi Clara», στην οποία υποδύεται την Clara, το αντικείμενο του πόθου του συμπρωταγωνιστή της, Αντουάν, όπου το ζευγάρι μοιράζεται πολλές αισθησιακές σκηνές.

Η επόμενη γυμνή εμφάνιση της ερωμένης του Ολάντ έγινε έπειτα από έξι χρόνια, το 2010, οπότε και η ηθοποιός συμμετείχε σε σκηνές σεξ στην ταινία «Sans laisser De Traces», μια ταινία που αφορούσε σε έναν επίδοξο επιχειρηματία, που προσπαθούσε να κρύψει το μυστικό της επιτυχίας του.



Στην έκδοση του περιοδικού «Closer» της Παρασκευής υπήρξε επτασέλιδο αφιέρωμα στην... απιστία του προέδρου της Γαλλίας, με τον τίτλο «Francois Hollande και Julie Gayet - η μυστική αγάπη του προέδρου».

Φυσικά, το δημοσίευμα καταγγέλθηκε από τον πρόεδρο, ο οποίος δήλωσε ότι σκέφτεται να λάβει όλα τα νομικά μέσα για να προστατέψει την ιδιωτική του ζωή από αυτό το δημοσίευμα, που χαρακτήρισε «επίθεση».

Στη συνέχεια, δε, το περιοδικό «κατέβασε» από την ιστοσελίδα του το δημοσίευμα, έπειτα από αίτημα της ηθοποιού.

























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης