Δύο Ολλανδοί ζούσαν ο ένας με την οικογένεια του άλλου για 60 χρόνια!

Δύο Ολλανδοί ζούσαν ο ένας με την οικογένεια του άλλου για 60 χρόνια!

Έγινε λάθος στο μαιευτήριο της Ολλανδίας - Μέσω τηλεοπτικών σταθμών ξεκίνησε... εκστρατεία ο ένας για να βρει την πραγματική του οικογένεια

Δύο Ολλανδοί ζούσαν ο ένας με την οικογένεια του άλλου για 60 χρόνια!
«Κάλλιο αργά παρά ποτέ» για τον Μαρτίνο Κέρεμανς και τον Γιαν Κόεβοετς που γεννήθηκαν στην πόλη Μπρέντα της Ολλανδίας το Φεβρουάριο του 1953, με μια ημέρα διαφορά και ανακάλυψαν μετά από 60 χρόνια πως ο ένας ζούσε με την οικογένεια του άλλου επί 60 συναπτά έτη
.

Συγκεκριμένα, το μαιευτήριο Ιγκνάτιους, όπου ήρθαν στον κόσμο, έκανε λάθος και μπέρδεψε τα δυο μωρά: Ο Κέρεμανς δόθηκε στους γονείς του Κόεβοετς και το ζεύγος Κέρεμανς πήρε σπίτι, εν άγνοια του, το μικρό Γιαν.

Κλείσιμο
Η αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν ο Κέρεμανς υποβλήθηκε σε τεστ DNA, όπου και αποδείχτηκε πως δεν είχε καμία σχέση με τις δυο εμφανιζόμενες ως αδελφές του. Ο 60χρονος ξεκίνησε μια εκστρατεία ανεύρεσης της πραγματικής του οικογένειας και έστειλε φωτογραφίες με τον ίδιο και τις αδελφές του σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Κάπως έτσι ο Κόεβοετς διαπίστωσε πως έμοιαζε εκπληκτικά με τις δυο αδελφές του Κέρεμανς - και το κουβάρι ξετυλίχτηκε μέχρι το τέλος. Ο Γιαν υποβλήθηκε σε γενετικό τεστ κι αποδείχτηκε πως, όντως, ήταν ο χαμένος αδελφός των δυο γυναικών.

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν και ο μεν Κέρεμανς δήλωσε «συγκλονισμένος» από την ανακάλυψη, ο δε Κόεβοετς είπε με ειλικρίνεια: «ίσως και να μην ήθελα να μάθω την αλήθεια, ίσως να προτιμούσα τα πράγματα να παρέμεναν όπως ήταν».

Δεν είναι η μόνη ιστορία «μπερδέματος» σε μαιευτήριο που προκύπτει τον τελευταίο καιρό και μάλιστα με θύμα ακόμη έναν 60χρονο, λες κι όλα τα λάθη στα μαιευτήρια της υφηλίου να έγιναν το 1953: πριν μερικές ημέρες, το κοινωφελές ίδρυμα Σαν Ικουκάι επιδικάστηκε να πληρώσει αποζημίωση ύψους 230.000 ευρώ σε έναν επίσης 60χρονο από το Τόκιο, ο οποίος έπεσε θύμα μίας κατά λάθος ανταλλαγής νεογέννητων. Ο άνδρας, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό, γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1953 και δεν γνώρισε ποτέ τους πραγματικούς του γονείς, οι οποίοι ήταν πλούσιοι και σήμερα έχουν πεθάνει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης