Ντε Μπλάζιο: Και χορευταράς ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης

Ντε Μπλάζιο: Και χορευταράς ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης

Η πολυφυλετική οικογένεια του Μπιλ Ντε Μπλάζιο έδωσε ρεσιτάλ χορού και αποθεώθηκε

Ντε Μπλάζιο: Και χορευταράς ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης
Με χορευτικές φιγούρες γιόρτασε η "πρώτη οικογένεια" της Νέας Υόρκης την θριαμβευτική νίκη του νεοεκλεγέντα δημάρχου της αμερικανικής μητρόπολης, Μπιλ Ντε Μπλάζιο.

Μποστά στο πλήθος που ζητωκραύγαζε το όνομα του μεγάλου νικητή των δημοτικών εκλογών, η πολυφυλετική οικογένεια του πρώτου Δημοκρατικού δημάρχου του "μεγάλου μήλου" τις τελευταίες δύο δεκαετίες έδωσε ρεσιτάλ χορού και αποθεώθηκε.

Κλείσιμο
Η Κιάρα, η έφηβη κόρη του πανύψηλου Ντε Μπλάζιο, έδωσε το σήμα... εκκίνησης και ο χορός άρχισε. Η Αφροαμερικανή σύζυγος του ντε Μπλάζιο, Σιρλειν Μακρέι, ο δήμαρχος και τα δύο παιδιά του, ο Ντάντε και η Κιάρα, άρχισαν να επιδίδονται με ρυθμό στο χορό του "Smackdown", υπό τις επευφημίες του πλήθους.



Σύμφωνα με την εφημερίδα "New York Post", πρόκειται για ένα τραγούδι που αυτή τη στιγμή είναι "νούμερο 1" στα hit των ΗΠΑ και η ιδιαίτερότητά του έγκειται στις κινήσεις των χεριών. Ο διάδοχος του απερχόμενου δημάρχου της Nέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ, έχει στην πρώτη γραμμή την οικογένειά του, η οποία συμμετείχε ενεργότατα στην προεκλογική του εκστρατεία. 

Η τηλεγενής "πρώτη οικογένεια" της Νέας Υόρκης έχει ξετρελάνει τους Αμερικανούς πολίτες, που περιμένουν τώρα από τον Δημοκρατικό δήμαρχο, εκτός από τους χορούς και τα πανηγύρια, να κάνει πράξη τις προεκλογικές εξαγγελίες του, όπως να κλείσει την "ψαλίδα" μεταξύ πλούσιων και φτωχών σε μία πόλη με τεράστιες ανισότητες. Αυτό θα το πετύχει κυρίως φορολογώντας τους πλούσιους, όπως έχει δηλώσει.

Όταν έχει κέφια, ο κύριος αντι- Μπλούμπεργκ", όπως αποκαλεί συχνά τον εαυτό του στις συνεντεύξεις του στα αμερικανικά ΜΜΕ, του αρέσει  να κάνει στους φίλους του την χήνα...   

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης