Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις σίγουρα και αξιόπιστα

Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις σίγουρα και αξιόπιστα

Από αυτή την Κυριακή το “Πρώτο Θέμα” προχωράει σε μια ακόμη σημαντική κοινωνική προσφορά για τους αναγνώστες του

Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις σίγουρα και αξιόπιστα

Από αυτή την Κυριακή 11 Οκτωβρίου το Πρώτο Θέμα σας προσφέρει -εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση- τις δυο σημαντικές ιατρικές εξετάσεις που πρέπει σε τακτά χρονικά διαστήματα να κάνει ο καθένας από εμάς και από τις οποίες καταλαβαίνει την κατάσταση της υγείας του, τη

Γενική Αίματος
και τη Γενική Ούρων
στο μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο Διαγνωστικό Κέντρο της Ελλάδας,
Κλείσιμο
τη Βιοιατρική.






Επιπλέον, κάθε εβδομάδα το “Πρώτο Θέμα” θα προσφέρει σε πολύ χαμηλές τιμές βασικές προληπτικές εξετάσεις για όλη την οικογένεια.

Ξεκινάμε λοιπόν από αυτή την Κυριακή με την Ψηφιακή Μαστογραφία.

 

Έτσι λοιπόν, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας δύο κουπόνια υγείας : ένα για τις Γενικές εξετάσεις Αίματος και Ούρων και ένα για την Ψηφιακή Μαστογραφία. Στο κάθε κουπόνι θα αναγράφεται ένας μοναδικός κωδικός.

  • Με το κουπόνι για τις γενικές αίματος και ούρων, σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε εντελώς δωρεάν, χωρίς προγραμματισμό ραντεβού και χωρίς κανένα παραπεμπτικό  Γενική Αίματος και Γενική Ούρων, που είναι οι πλέον απαραίτητες εξετάσεις για καθέναν από εμάς, σε 29 υποκαταστήματα της ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ στην Αθήνα, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη καθώς και στη ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών, Πειραιά και Θεσσαλονίκης.


  • Με το κουπόνι για την ψηφιακή μαστογραφία,  δίνεται η δυνατότητα στις γυναίκες να κάνουν την τόσο αναγκαία Ψηφιακή Μαστογραφία τους σε προνομιακή τιμή, με προγραμματισμένο ραντεβού, σε 26 υποκαταστήματα της ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ στην Αθήνα, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη, στη ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών, Πειραιά και Θεσσαλονίκης καθώς και σε άλλες 18 πόλεις της Ελλάδας.

 

 

Από τη Δευτέρα 12/10 μπορείτε να καλείτε στον εννιαίο πανελλαδικό αριθμό της Βιοιατρικής, 210-9987877 προκειμένου να ενημερώνεστε για :

  • - Τα διαγνωστικά κέντρα που μπορούν να διενεργήσουν το πακέτο ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ & ΓΕΝΙΚΗ ΟΥΡΩΝ, χωρίς τον προγραμματισμό ραντεβού.
  • - Τα διαγνωστικά κέντρα που μπορούν να διενεργήσουν ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ με προγραμματισμό ραντεβού καλώντας στον πιο πάνω αριθμό ή στις κατά τόπους μονάδες.
  • - Επίσης, αναλυτικές πληροφορίες για τα σημεία και τη διαδικασία εξυπηρέτησης θα παρέχονται και στο site www.bioiatriki.gr
  • - Για κάθε πακέτο εξετάσεων [(γενική αίματος, γενική ούρων) ή (ψηφιακή μαστογραφία)] αντιστοιχεί ξεχωριστό κουπόνι. Οι γυναίκες αναγνώστριες μπορούν να διενεργούν τόσο τις εξετάσεις αίματος και ούρων, όσο και την ψηφιακή μαστογραφία προσκομίζοντας αντίστοιχα και τα δύο κουπόνια.

ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ

  • - Κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ) και που αντιστοιχεί στις εξετάσεις που θέλετε να κάνετε. Για να πραγματοποιήσετε τις εξετάσεις σας είναι υποχρεωτική η προσκόμιση του σχετικού κουπονιού στη Βιοιατρική, την ημέρα που θα κάνετε τις εξετάσεις.
  • - Αν θέλετε να κάνετε Γενική Εξέταση Αίματος και Ούρων κόβετε το αντίστοιχο κουπόνι και απλά προσέρχεστε με αυτό σε ένα από τα υποκαταστήματα της Βιοιατρικής, όπου κάνετε τις εξετάσεις σας εντελώς δωρεάν και χωρίς ραντεβού.
  • - Αν θέλετε να κάνετε Ψηφιακή Μαστογραφία, κόβετε το αντίστοιχο κουπόνι, καλείτε -οι ίδιες οι ενδιαφερόμενες κυρίες- στον Πανελλαδικό τηλεφωνικό αριθμό που θα υπάρχει στην εφημερίδα, ή στο διαγνωστικό κέντρο που διενεργεί τη συγκεκριμένη εξέταση και κλείνετε εκείνη τη στιγμή το ραντεβού σας για τη  Ψηφιακή Μαστογραφία.
  • - Για τις αναγνώστριες ηλικίας κάτω των 40 ετών είναι απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικού παραπεμπτικού.

Προσοχή : Για όλες τις εξετάσεις, είναι απαραίτητη η προσκόμιση του σχετικού -με την εξέταση που θέλετε να κάνετε- κουπονιού.


Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα διαγνωστικά κέντρα



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης