Διάκριση κοινωνικής συνεισφοράς για την ψηφιοποίηση των σχολικών βιβλίων στο iOS

Διάκριση κοινωνικής συνεισφοράς για την ψηφιοποίηση των σχολικών βιβλίων στο iOS

Η εκπαιδευτική ύλη βασικών σχολικών μαθημάτων του Δημοτικού και του Γυμνασίου ψηφιοποιήθηκε ειδικά για το λειτουργικό σύστημα της Apple από ομάδα εκπαιδευτικών

Διάκριση κοινωνικής συνεισφοράς για την ψηφιοποίηση των σχολικών βιβλίων στο iOS
Η δράση «Ψηφιοποίηση Σχολικών Βιβλίων» που υλοποίησε η iSquare, εταιρεία του ομίλου Quest, απέσπασε διάκριση Κοινωνικής Συνεισφοράς στη διοργάνωση «1st Annual Sustainability Summit», η οποία πραγματοποιήθηκε από το ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Κέντρο Αειφορίας (Centre for Sustainability and Excellence - CSE).

Η εκπαιδευτική ύλη βασικών σχολικών μαθημάτων του Δημοτικού και του Γυμνασίου ψηφιοποιήθηκε ειδικά για το λειτουργικό σύστημα iOS της Apple από ομάδα εκπαιδευτικών, έτσι ώστε να είναι προσβάσιμη εντός και εκτός του περιβάλλοντος της σχολικής τάξης. 

Με ένα απλό «κατέβασμα» από τον ιστότοπο ebooks.edu.gr της υπηρεσίας ΙΤΥΕ Διόφαντος του Υπουργείου Παιδείας και από την πλατφόρμα www.edupad.gr σε συσκευή iPad, η πρόσβαση στο εκπαιδευτικό περιεχόμενο είναι εύκολη και το περιεχόμενο «ζωντανεύει» μέσα από συνδυασμό κειμένου, εικόνων, ήχων, βίντεο και εφαρμογών. Έτσι, η διαδικασία της διδασκαλίας και της μάθησης γίνεται πιο φιλική και διαδραστική.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης