Στη Βουλή αύριο ο Παππάς για τον διαγωνισμό και τα «πόθεν έσχες»

Στη Βουλή αύριο ο Παππάς για τον διαγωνισμό και τα «πόθεν έσχες»

Ο υπουργός Επικρατείας αναμένεται να ενημερώσει για την πορεία του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών και να απαντήσει στις αποκαλύψεις για τα βοσκοτόπια, την Attica Bank και τον Χρήστο Καλογρίτσα

Στη Βουλή αύριο ο Παππάς για τον διαγωνισμό και τα «πόθεν έσχες»
Στη Βουλή θα παραστεί αύριο ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς προκειμένου να ενημερώσει για την πορεία του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών και να απαντήσει στις αποκαλύψεις για τα βοσκοτόπια, την Attica Bank και τον κ. Χρήστο Καλογρίτσα.

Σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό προγραμματισμό, ο υπουργός θα απαντήσει σε ερώτηση του κ. Ιάσωνα Φωτήλα (Ποτάμι) που χαρακτηρίζει τον διαγωνισμό ως «φιάσκο».

Επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι «σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού, που όφειλε να διενεργήσει τον έλεγχο της προέλευσης και του τρόπου ανάκτησης των οικονομικών μέσων, που θα διαθέσουν για την απόκτηση των αδειών, οι προσωρινοί υπερθεματιστές αρκέστηκε μόνο σε μια απλή δήλωση προέλευσης των περιουσιακών τους στοιχείων».
 
Καλεί, δε, τον κ. Παππά να προχωρήσει σε διευκρινίσεις ως προς τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τον έναν εκ των υπερθεματιστών, Γιάννη Καλογρίτσα, σημειώνοντας ότι: «εμφανίζεται να δηλώνει ως εγγύηση για την καταβολή του οφειλόμενου ποσού βοσκοτόπια, μερικά εκ των οποίων μάλιστα είναι διαφιλονικούμενα, και που σε κάθε περίπτωση δεν εκτιμώνται στην τιμή που ο ίδιος ο υπερθεματιστής δηλώνει, προκαλώντας εύλογα ερωτηματικά».
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης