Κανένα σχόλιο από το Μέγαρο Μαξίμου για Στουρνάρα

Κανένα σχόλιο από το Μέγαρο Μαξίμου για Στουρνάρα

Σύμφωνα με συνεργάτες του πρωθυπουργού οι «δηλώσεις αυτές του υπουργού ουδέποτε έγιναν» ενώ η κυβέρνηση είναι ικανοποιημένη από τις διαρροές που ακολούθησαν και αποκαθιστούν τα πράγματα

Κανένα σχόλιο από το Μέγαρο Μαξίμου για Στουρνάρα
Το Μέγαρο Μαξίμου αποφεύγει να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο επίσημο ή ανεπίσημο για τις διαρροές του κ. Γιάννη Στουρνάρα περί αποχώρησής του από το υπουργείο «γιατί δεν αντέχει να είναι σάκος του μποξ» που δημοσιεύτηκαν σε ενημερωτικά site.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δημοσιεύματα προκάλεσαν εκνευρισμό στο Μέγαρο Μαξίμου και υπήρξε επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον υπουργό Οικονομικών. Σύμφωνα με συνεργάτες του πρωθυπουργού οι «δηλώσεις αυτές του υπουργού ουδέποτε έγιναν» ενώ η κυβέρνηση είναι ικανοποιημένη από τις διαρροές που ακολούθησαν και αποκαθιστούν τα πράγματα. 

Κλείσιμο
Πάντως το θέμα της μετακίνησης του υπουργού κ. Γιάννη Στουρνάρα είναι ανοικτό καθώς μάλιστα επίκειται ανασχηματισμός της κυβέρνησης. Ο κ. Σαμαράς είχε δηλώσει στην συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» ότι ο κ. Στουρνάρας θα κάνει και την διαπραγμάτευση για την βιωσιμότητα του χρέους. Ο κ. Σαμαράς θεωρεί ότι ο υπουργός του έχει προσφέρει σημαντικό έργο και έχει συμβάλλει ουσιαστικά στην επιτυχία της οικονομικής πολιτικής ενώ οι συνεργάτες του πρωθυπουργού λένε ότι υπάρχει απόλυτη κατανόηση για την κούραση και τις πιέσεις που έχει δεχθεί ο κ. Στουρνάρας. Ενώ υπάρχει απόλυτη κατανόηση για την ανθρώπινη διάσταση της υπόθεσης δεν παύουν οι «δηλώσεις» να δημιουργούν πολιτικό ζήτημα σε μία συγκυρία που έχει αρχίσει η γκρίνια στο εσωτερικό της ΝΔ και η αναζήτηση ευθυνών για το κακό εκλογικό αποτέλεσμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης