Μπίστης: Ο Κουβέλης θα καταλήξει Καρατζαφέρης

Μπίστης: Ο Κουβέλης θα καταλήξει Καρατζαφέρης

Διαφοροποίηση από τη γραμμή Κουβέλη και από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ, Βασίλη Οικονόμου

Μπίστης: Ο Κουβέλης θα καταλήξει Καρατζαφέρης
Ευθεία επίθεση στον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς εξαπέλυσε το στέλεχος του κόμματος, Νίκος Μπίστης, με ανάρτησή του στο Facebook αποκαλύπτοντας και αυτός την ένταση που επικράτησε στους κόλπους της ΔΗΜΑΡ για την σκληρή γραμμή που κράτησε ο Φώτης Κουβέλης στη χθεσινοβραδυνή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

«Ο Κουβελης ολοκλήρωσε σημερα τον παραλογισμό που ξεκίνησε πριν δυο βδομάδες ο Σαμαρας» έγραψε ο κ. Μπίστης, και συμπλήρωσε «Και οι δυο χωρίς σχέδιο, χωρίς ψυχραιμία έβαλαν την χωρα σε περιπέτεια». 

Χαρακτήρισε, μάλιστα, «φωνή της λογικής» τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τον οποίο έγραψε ακόμα ότι «Μπορούμε να διαφωνούμε μαζί του σε πολλά αλλα οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε οτι σε όλη την διάρκεια της κρίσης δεν έπαιξε με την σταθερότητα της χώρας».

Προσπαθώντας να εξηγήσει την αιτία της στάσης του προέδρου της ΔΗΜΑΡ ο κ. Μπίστης γράφει: «Ξέρω οτι ορισμένοι θα ψάξετε τα "βαθύτερα αίτια" και θα αναλωθείτε σε αναλύσεις.Ματαιοπονειτε. Οι Αγγλοι το λένε "It is the short answer". Ο Σημιτης το είπε αλλιώς: " ελπίζω να έχουν μυαλό όσοι χειρίζονται την υπόθεση"». 

Και καταλήγει με μια φαρμακερή πρόβλεψη για το πολιτικό μέλλον του Φώτη Κουβέλη και της ΔΗΜΑΡ: «Λυπάμαι για την στάση της ΔΗΜΑΡ, που βολοδερνει και όποια και αν ειναι η τελική της επιλογή( πχ ανοχή) έχασε το τραίνο και το φάντασμα της καταληξης του Καρατζαφερη πλανάται πάνω της». 

Κλείσιμο


Β. Οικονόμου: Η ΔΗΜΑΡ να παραμείνει στην κυβέρνηση
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Οικονόμου, προστέθηκε το πρωί της Παρασκευής στη λίστα των στελεχών της Αγίου Κωνσταντίνου που εκφράζουν δημόσια τη διαφωνία τους με τις επιλογές του Φώτη Κουβέλη.

«Η ΔΗΜΑΡ πρέπει να παραμείνει στην κυβέρνηση» ανέφερε ο βουλευτής σε τηλεοπτικές του συνεντεύξεις προσθέτοντας ότι κανένας υπουργός δεν θα πρέπει να παραιτηθεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης