Η Ρία Αντωνίουπαραδίδει μαθήματα ασφαλούς οδήγησης, καθώς κοινοποίησε ένα story στο instagram της, όπου φαίνεται να οδηγεί φορώντας τη ζώνη ασφαλείας, όχι όμως και το σουτιέν της. Το 31χρονο μοντέλο, που έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Ιταλία όπου και εργάζεται, αποκαλύπτει το γυμνό στήθος της την ώρα που, όπως φαίνεται, οδηγεί στην Autostrada Μιλάνο-Φλωρεντία.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.