Τη φράση «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» επιβεβαίωσε η μητέρα της Ναόμι Κάμπελ.
Η 67χρονη πρώην χορεύτρια Βαλερι Μορίς-Κάμπελ πόζαρε μέχρι και με μαγιό για λογαριασμό της εταιρειάς ρούχων JD Williams.
Η φωτογράφιση έγινε, μάλιστα, στη Μύκονομε την μητέρα της Νάομι Κάμπελ να δείχνει από πού πήρε τα γονίδιά της η αποκαλούμενη «μαύρη γαζέλα» της μόδας.
«Τώρα έφτασε η στιγμή στη ζωή μου για να σκεφτώ καλύτερα τον εαυτό μου και να κάνω ό,τι θέλω. Οπότε η απάντησή μου όταν μου πρότειναν φωτογράφιση με μαγιό ήταν: Γιατί όχι;» εξήγησε το σκεπτικό της η 67χρονη.
«Το να μεγαλώνεις δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σκεπάζεσαι όταν βρίσκεται στην παραλία ή σε διακοπές - για μένα έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη και την αίσθηση άνεσης με το πώς νιώθεις και φαίνεσαι» πρόσθεσε.
Όσο για το πώς διατηρεί τη σιλουέτα της η ίδια το απέδωσε στο ότι πάει τρεις φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο στο οποίο, μεταξύ άλλων, κάνει πιλάτες και βάρη.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.