Οι 300 του Ρέμου «έκαψαν» την Κουρσεβέλ!

Οι 300 του Ρέμου «έκαψαν» την Κουρσεβέλ!

Επιφανείς Έλληνες επιχειρηματίες  και Λιβανέζοι κροίσοι βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια και ξόδεψαν χιλιάδες ευρώ μέσα σε μια νύχτα - Δεν πτοήθηκαν ούτε από την σφοδρή  χιονοθύελλα που δημιούργησε φαντασμαγορικό σκηνικό

Οι 300 του Ρέμου «έκαψαν» την  Κουρσεβέλ!
Επιφανείς Έλληνες επιχειρηματίες  και Λιβανέζοι κροίσοι ξόδεψαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μεσα σε μια βραδιά  βάζοντας «φωτιά» στις βουνοκορφές των Γαλλικών Άλπεων με προσάναμμα το υγρό πυρ απο τα διάφανα μπουκάλια της Cristal.

Εδω και δυο βδομάδες οι μετρ του bar restaurant «Nammos» στην Κουρσεβελ έκαναν υπολογισμούς, ψάχνοντας τρόπους και κατεβάζοντας ιδέες για το πως θα μπορούσαν να χωρέσουν 300 πρωτοκλασάτα και δευτεροκλασάτα  ονόματα στα τραπέζια ενός σαλέ που σε μέγεθος δεν υπερβαίνει τα 1.000 τμ και το κυριότερο, χωρίς να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. 

Η μια και μοναδική εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στο κατάλευκο πάρκο αναψυχής  των Αράβων και Ρώσων πλουτοκρατών  φαίνεται πως αποτέλεσε κίνητρο για τους θαυμαστές του τραγουδιστή ώστε να μπουν στο κόπο να απογειώσουν τα ιδιωτικά τους αεροσκάφη  με τελικό  προορισμό το αεροδρόμιο της Γενεύης και απο κει με ελικόπτερο στο Rue de  l’ Altiport της Κουρσεβέλ. 

Κλείσιμο


Όσοι δεν είχαν αυτη τη δυνατότητα,  γέμισαν τις προγραμματισμένες πτήσεις της Aegean και Swiss για Γενευη και απο κει οδικώς στο βουνό, μια αποσταση περίπου τριών ωρών. 

Ενδεικτικό της έντονης παρουσίας των συμπατριωτών μας στο ελιτίστικο κι απλησίαστο στους κοινούς θνητούς  θέρετρο των Άλπεων είναι ότι απο το μεσημέρι της Τετάρτης στο Nammos άκουγες μόνο ελληνικά, γεγονός πρωτόγνωρο ακόμα και για τους εργαζόμενους της επιχείρησης που είχαν συνηθίσει να συνεννοούνται με τους πελάτες στην αγγλική γλώσσα, ενίοτε στα ρωσικά  και στην Αραβική. 



Μεταξυ των αναγνωρίσιμων προσώπων που ταξίδεψαν στην Κουρσεβέλ, ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του Ομίλου Καλογήρου, Σαμι Φάις, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Διβάνη, Σπύρος Διβάνης, το ζεύγος Γιαννη και Ζελιανα Φράγκου, ο επιχειρηματίας Γιάννης Παπαλέκας, και ο επιστήθιος φίλος του Αντώνη Ρέμου, Κωνσταντίνος Πηλαδάκης. Ο εφοπλιστής Χάρης Βαφειάς ήρθε από το Γκσταντ για να ακούσει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη.





Στα πρώτα τραπέζια του Nammos, το ζεύγος Ζειν, ο Χασαν Γκουντουρ με την παρέα του και το ζεύγος Τουφι και Χαλα Χουρι, ολοι τους πάμπλουτοι επιχειρηματίες λιβανέζικης καταγωγής. Πάντως για την ιστορία, το μενού για την βραδιά εμφάνισης του Αντώνη Ρέμου κόστιζε 400 ευρω το άτομο χωρίς ποτό και περιλάμβανε spicy κάβουρα ταρτάρ, σαλάτα Nammos και γαρίδα tempura για ορεκτικό, ενώ για κυρίως rib eye με ψητές πατάτες. 

Η μεταφορά των πελατών έγινε εν μέσω σφοδρής χιονοθύελλας  με την συνδρομή αμαξών με άλογα, με έλκηθρα που έσερναν χάσκι αλλά και με θηριώδη οχήματα εκτός δρόμου που αντί για ρόδες «φορούσαν» ερπύστριες.

Όσο για την διαμονή τους, όσοι δεν φιλοξενήθηκαν σε φιλικά σαλέ, είχαν φροντίσει να κλείσουν απο καιρό δωμάτιο στα ακριβά ξενοδοχεία της Κουρσεβέλ, στο υψόμετρο των 1850 μέτρων και στο κέντρο της χιονοδρομικής πίστας όπου οι τιμές  ξεκινούν από 2.000 ευρω τη βραδιά. Ο Αντώνης Ρεμος φιλοξενήθηκε μαζί με την σύζυγο του Υβόννη και το παιδί τους  στο πολυτελές  «Grandes Alpes Private Hotel».




















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης