Survivor: Χτύπησαν σε τροχαίο παίκτες των Μαχητών

Survivor: Χτύπησαν σε τροχαίο παίκτες των Μαχητών

Η Ειρήνη Κολιδά έχει σπάσει τρία πλευρά και νοσηλεύεται - Με  τραύμα στον αυχένα ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης - Τι δήλωσαν στο protothema η μητέρα της Ειρήνης και ο αδερφός του Μάριου

Survivor: Χτύπησαν σε τροχαίο παίκτες των Μαχητών
Δυσάρεστα νέα φτάνουν από τον Άγιο Δομίνικο, καθώς, όπως έγινε γνωστό, η ομάδα των Μαχητών είχε τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα παίκτες να έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πιο βαριά τραυματισμένη είναι η Ειρήνη Κολιδά, η οποία έχει σπάσει τρία πλευρά και θα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα, εγκαταλείποντας το παιχνίδι. Η μητέρα της personal trainer, Ευαγγελία Κολιδά, μίλησε στο protothema. «Μίλησα τηλεφωνικά, μετά τα δημοσιεύματα, με την κόρη μου. Είχε όντως ένα ατύχημα και σήμερα νιώθει λίγο καλύτερα. Είναι καλύτερα. Ακόμα δεν γνωρίζω αν θα επιστρέψει Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά. 

Επίσης τραυματισμένος,  είναι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο οποίος έχει χτυπήσει στον αυχένα. Ο αδερφός του Μάριου, Δημήτρης, μίλησε στο protothema και είπε πως αν και το ατύχημα έχει γίνει εδώ και τρεις ημέρες, η οικογένειά του ενημερώθηκε σήμερα για ό,τι έγινε. 

«Πήρε ο αδερφός μου, σήμερα, τους γονείς μου και τους είπε να μην ανησυχούν. Ότι όντως έγινε ένα τροχαίο ατύχημα και πως έχει χτυπήσει στην κλείδα του. Δεν είπε κάτι άλλο και δεν γνωρίζουμε αν θα επιστρέψει στην Κύπρο. Το τροχαίο, όπως μας είπε, έγινε πριν τρεις μέρες και σήμερα πήρε τηλέφωνο γιατί άρχισε να απασχολεί τα Μέσα. Πήρε για να μας ησυχάσει». 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε, όταν η ομάδα των Μαχητών μεταφερόταν με βανάκι στο «Συμβούλιο».
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης