Το ζευγάρι, εδώ και λίγες ώρες, βρίσκεται στην Πόλη του Φωτός, όπως δείχνει και το βίντεο, που ανάρτησε ο Σάκης Τανιμανίδης, στον προσωπικό του λογαριασμό.
Μαζί με την σύζυγό του, καλημέρησε στα γαλλικά τους ακόλουθούς του, ενώ από πίσω φαίνεται ο Πύργος του Άιφελ. Οι χρήστες και ακόλουθοι του παρουσιαστή, σχολίασαν κάτω από το βίντεο, την προφορά του, τονίζοντας ότι η Χριστίνα Μπόμπα τα μιλάει καλύτερα.
Δείτε το σχετικό βίντεο, από τη ρομαντική απόδραση του ζευγαριού:
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.