Βάνα Μπάρμπα: «Θέλω να πάω να δω τον Πέτρο Φιλιππίδη να τον αγκαλιάσω και να του δώσω ένα φιλί»

Βάνα Μπάρμπα: «Θέλω να πάω να δω τον Πέτρο Φιλιππίδη να τον αγκαλιάσω και να του δώσω ένα φιλί»

«Είμαι πολύ γεμάτη και πολύ τυχερή. Σε μερικούς άνδρες δεν τους άξιζα εγώ. Κάποιοι ήταν πιο καλοί και σπουδαίοι από εμένα», λέει η ηθοποιός με ειλικρίνεια

Vana_Barba
Η Βάνα Μπάρμπα ήταν η χθεσινοβραδινή καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό όπου αναγκάστηκε όπως είπε να χαστουκίσει μια γυναίκα επειδή ήταν προσβλητική απέναντί της. Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας πως θα ήθελε να τον επισκεφτεί στη φυλακή, να τον αγκαλιάσει και να του δώσει ένα φιλί.

«Κάθε μας άποψη έχει κόστος»
«Κάθε μας άποψη έχει κόστος. Κι εγώ με τον Πέτρο πέρασα πολλά, προσπαθούσα να βρω θέατρο, μου έκλεισαν τις πόρτες. Δεν θα μασήσω, θα λέω την άποψή μου, δεν θα μπω σε ένα σύστημα να είμαι αρεστή και να κάνω την καλή.

Είπα ένα πράγμα, εγώ θα ήθελα να πάω ξανά να δω τον Πέτρο και να τον πάρω αγκαλιά και να δω και οποιονδήποτε άνθρωπο περνάει δύσκολα και να του δώσω αγκαλιά και αγάπη. Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κρίνω», είπε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Η Δικαιοσύνη έχει τον πρώτο λόγο. Άλλο το φαίνεται ότι έχει κάνει κατάπτυστες πράξεις και άλλο το έχει κάνει. Εγώ πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος είναι σε μια πολύ χείριστη θέση και πραγματικά εύχομαι μέσα από την ψυχή μου όλο αυτό να είναι ένας κακός εφιάλτης.

Αν όντως τα έχει κάνει δικαίως τιμωρείται, αν όμως δεν τα έχει κάνει αδίκως ένα σύστημα έχει πέσει τόσο άσχημα. Δεν γνωρίζω αν έχουν γίνει όλα αυτά και να σου πω και κάτι; Ποια είμαι εγώ που θα το κρίνει; Δεν ξέρω, εγώ θέλω να υποστηρίξω έναν άνθρωπο που αυτή τη στιγμή είναι στη φωτιά».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chb4glhw8uqh-st)


Η σχέση της με τους άνδρες
Μιλώντας για τις σχέσεις της και πώς ένιωσε για ορισμένους άντρες που ήταν στο πλευρό της είπε: «Είμαι πολύ γεμάτη και πολύ τυχερή. Σε μερικούς άνδρες δεν τους άξιζα εγώ. Κάποιοι ήταν πιο καλοί και σπουδαίοι από εμένα. Εγώ μπορεί να είχα την ομορφιά και τα νιάτα αλλά δεν ήμουν στο ίδιο επίπεδο. Υπήρχε ένας άνθρωπος που δεν θα μπορούσα ποτέ να τον φτάσω σαν καλοσύνη και σαν γενναιοδωρία», είπε και πρόσθεσε: «Εγώ ήμουν μόνο ένα καλομαθημένο κ…οκόριτσο που ήξερα μόνο να παίρνω και να βολεύομαι όπου ήθελα… Αυτό το λέω τώρα στα 55 μου».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chb2cpcypv2x-st)
Κλείσιμο


«Μου γύρισε το μάτι και της έδωσα χαστούκι»
Στη συνέχεια, μίλησε για το περιστατικό που της είχε τύχει με μία γυναίκα κι αναγκάστηκε να την χαστουκίσει.
«Έχω δώσει σε γυναίκα σφαλιάρα. Διασκεδάζαμε ένα βράδυ κι ήταν προσβλητική απέναντί μου. Όπως βγήκαμε και συνοδευόμουν από έναν άντρα με τον οποίο ήμουν ερωτευμένη, με το που μπήκαμε άρχισε να πέφτει επάνω του και να τον παίρνει αγκαλιά. Άρχισε να με ενοχλεί έντονα», ανέφερε.

«Γυρίζει το μάτι μου και της δίνω ένα χαστούκι. Της είπα αυτό για να μάθεις να ξεπερνάς το μέτρο. Σου αξίζει. Και βλέπω ότι χειροκροτούσαν από τα άλλα τραπέζια. Μου έφυγε η σελίδα. Μα τώρα από γυναίκα σε γυναίκα; Εγώ τις αγαπώ και τις υποστηρίζω τις γυναίκες, είμαστε ένα… Μα είχε χιμήξει επάνω του. Θα το έκανα και σήμερα, αν μια γυναίκα ήταν τόσο υπέρμετρα ανόητη».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chb2b80t9jw1-st)

«Λύγισε» όταν μίλησε για την αδερφή της
Η Βάνα Μπάρμπα «λύγισε» όταν η συζήτηση ήρθε στην απώλεια της αγαπημένης της αδελφής. «Κατέβηκα στα Γιάννενα, στην πατρίδα μου και η μοίρα μου έπαιξε το δικό της παιχνίδι και έχανα την Σούλα, την αδελφή μου. Τότε που γινόταν αυτό και δεν μπορούσα να ξαναπάω στα Γιάννενα. Από τότε, κοντεύουν τρία χρόνια, δεν μπορώ να ξαναπάω», τόνισε η Βάνα Μπάρμπα.

«Προσπαθώ να κάνω το βήμα και να ξαναπάω αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν θα είναι εκεί η αδελφή μου να με περιμένει. Δεν μπορώ να ξαναδώ την πόλη μου όπως την έζησα. Για αυτό θα ήθελα να μην με κατηγορήσουν κάποιοι ότι τους ξέχασα και όταν ήθελα να μπω γίνω βουλευτής, ήμουν κοντά στην πατρίδα. Απλά ήταν πολύ έντονο αυτό που έζησα και οι μνήμες μου δεν μου επιτρέπουν να υπάρχω».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chb2gujpcauh-st)

Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Έρευνα στα σπίτια των εμπλεκομένων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δίκη «ψευτογιατρού»: Άφηνε γυναίκες με σκλήρυνση κατά πλάκας να υποφέρουν και τους έλεγε πως έχουν... ψύξη

Adele: Με δάκρυα στα μάτια η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανακοινώνει την ακύρωση των συναυλιών της στο Λας Βέγκας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης