Παντρεύεται η Miley Cyrus τον Patrick Schwarzenegger;

Παντρεύεται η Miley Cyrus τον Patrick Schwarzenegger;

Φαίνεται πως το άτακτο κορίτσι της ποπ βρήκε τον... δάσκαλό του – Αλλάζει την εικόνα της γιατί δεν την θέλει η... πεθερά 

Παντρεύεται η Miley Cyrus τον Patrick Schwarzenegger;
Σύμφωνα με πληροφορίες η Miley Cyrus παντρεύεται τον γιο του Arnold Schwarzenegger, Patrick. 

Μάλιστα τα ευχάριστα νέα σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες τα έχουν ήδη ανακοινώσει στους στενούς τους φίλους.




Κλείσιμο
Η πριγκίπισσα της ποπ μάλιστα κάνει σημαντικές προσπάθειες να αλλάξει όλη της την εικόνα προκειμένου να κερδίσει την μητέρα του αγαπημένου της, Μaria Shiver.



Η 22χρονη Miley και ο 21χρονος Patrick, βγαίνουν τους τελευταίους πέντε μήνες και το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει τόσο κοντά που έχουν αρχίσει να σκέφτονται το κοινό τους μέλλον. 




Τις φήμες πυροδότησε μία φωτογραφία της τραγουδίστριας του «Wrecking Ball» στην οποία απαθανατίζεται σε δείπνο μαζί με τον αγαπημένο της το βράδυ της Τετάρτης καθώς στο ίδιο τραπέζι βρέθηκε και η μητέρα του Maria.


Λέγεται ακόμη πως ο σύντροφός της προσπαθεί να χαλιναγωγήσει την τραγουδίστρια που επιδίδεται σε ατελείωτα πάρτι προκειμένου να πάει με το μέρος τους η μητέρα του.

Ακόμη ένα στοιχείο που προκάλεσε σχόλια είναι η κομψή της εμφάνιση στο δείπνο της Τετάρτη καθώς η Miley Cyrus έχει συνηθίσει να τα «πετάει» όλα έξω τουλάχιστον όταν βρίσκεται on stage. 


Φημολογείται δε, πως η μαμά Μaria δεν ενέκρινε την σχέση του γιου της  με αποτέλεσμα λίγους μήνες πριν να μην της επιτρέψει να παρευρεθεί σε ετήσια χριστουγεννιάτικη χοροεσπερίδα.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η Miley κάνει σχέδια γάμου.

Στα 19 της είχε αρραβωνιαστεί τον ηθοποιό  Liam Hemsworth ο οποίος τότε της είχε κάνει πρόταση γάμου δωρίζοντας της ένα δαχτυλίδι 3,5 καρατίων.

Όμως ο έρωτας τους κράτησε μόνο 15 μήνες αφού τελικά οι δυο τους τα... έσπασαν.

Ωστόσο φαίνεται πως αυτή τη φορά είναι λίγο πιο σοβαρά τα πράγματα. Το γεγονός πως σκέφτεται το κοινό τους μέλλον αποκάλυψε η τραγουδίστρια με ακόμη μία φωτογραφία που δημοσίευσε στο διαδίκτυο στην οποία απεικονίζεται ενωμένο το πρόσωπό της με αυτό του συντρόφου της. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης