Ένα βίντεο ντοκουμέντο με το βαν που πήρε φωτιά σήμερα το πρωί στην Αττική Οδό, δημοσιεύει το protothema.gr. Το μικρό λεωφορείο των 32 θέσεων έχει ακινητοποιηθεί στη δεξιά λωρίδα και φλέγεται στη μπροστινή του πλευρά, ίσως από κάποιο βραχυκύκλωμα στη μηχανή. Ευτυχώς ο οδηγός του πρόλαβε να σταματήσει το όχημα και να βγει από αυτό, όταν είδε τους καπνούς και τις πρώτες σπίθες να ξεπηδούν μέσα από το καπό.
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί, στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο, στο ύψος της Πεντέλης. Ένα περιπολικό με δύο αστυνομικούς έχει φτάσει στο σημείο και έχει κλείσει δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς αποφυγήν άλλου ατυχήματος. Τα οχήματα που ακολουθούν κινούνται με μικρή ταχύτητα, ενώ οι οδηγοί έκπληκτοι βλέπουν το βαν να φλέγεται. Σε σύντομο χρόνο φτάνουν στο σημείο ασθενοφόρο και τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με δώδεκα πυροσβέστες, που σβήνουν τη φωτιά.
Σαν από θαύμα δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, αφού την ώρα που το βαν πήρε φωτιά, εκτός από τον οδηγό του που πρόλαβε να βγει, δεν υπήρχαν μέσα άλλοι επιβάτες. Ωστόσο οι οδηγοί ταλαιπωρήθηκαν, καθώς λόγω του περιστατικού υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις από τον κόμβο του Ηρακλείου μέχρι τον κόμβο της Κηφισίας.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.