Ένα βίντεο ντοκουμέντο με το βαν που πήρε φωτιά σήμερα το πρωί στην Αττική Οδό, δημοσιεύει το protothema.gr. Το μικρό λεωφορείο των 32 θέσεων έχει ακινητοποιηθεί στη δεξιά λωρίδα και φλέγεται στη μπροστινή του πλευρά, ίσως από κάποιο βραχυκύκλωμα στη μηχανή. Ευτυχώς ο οδηγός του πρόλαβε να σταματήσει το όχημα και να βγει από αυτό, όταν είδε τους καπνούς και τις πρώτες σπίθες να ξεπηδούν μέσα από το καπό.
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί, στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο, στο ύψος της Πεντέλης. Ένα περιπολικό με δύο αστυνομικούς έχει φτάσει στο σημείο και έχει κλείσει δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς αποφυγήν άλλου ατυχήματος. Τα οχήματα που ακολουθούν κινούνται με μικρή ταχύτητα, ενώ οι οδηγοί έκπληκτοι βλέπουν το βαν να φλέγεται. Σε σύντομο χρόνο φτάνουν στο σημείο ασθενοφόρο και τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με δώδεκα πυροσβέστες, που σβήνουν τη φωτιά.
Σαν από θαύμα δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, αφού την ώρα που το βαν πήρε φωτιά, εκτός από τον οδηγό του που πρόλαβε να βγει, δεν υπήρχαν μέσα άλλοι επιβάτες. Ωστόσο οι οδηγοί ταλαιπωρήθηκαν, καθώς λόγω του περιστατικού υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις από τον κόμβο του Ηρακλείου μέχρι τον κόμβο της Κηφισίας.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.