Τη ζωή του έχασε, σήμερα τα ξημερώματα, 18χρονος, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε βρέθηκε, για άγνωστους ακόμα λόγους, στη θάλασσα, κοντά στον Μύτικα της Αιτωλοακαρνανίας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το Λιμενικό, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος εξετράπη της πορείας του στην παραλιακή οδού Πάλαιρου - Μύτικα και έπεσε στην θάλασσα.
Πυροσβέστες που έφθασαν στο σημείο ανέσυραν τον 18χρονο μέσα από το αυτοκίνητο και στη συνέχεια διακομίστηκε στο κέντρο υγείας Αστακού, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η σορός του 18χρονου θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Δείτε συγκλονιστικές φωτογραφίες από το σημείο που δημοσιεύει το agriniopress.gr
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.