Κάλυμνος: Ξεσπά η μητέρα του άτυχου φοιτητή - Γιατί το έκαναν αυτό στο Νίκο μας;

Κάλυμνος: Ξεσπά η μητέρα του άτυχου φοιτητή - Γιατί το έκαναν αυτό στο Νίκο μας;

Ελπίζει ότι θα βρεθούν οι ένοχοι - Προσπαθεί να καταλάβει τα κίνητρα του δολοφόνου που αφαίρεσε τη ζωή του παιδιού της - Πρώτη δικαίωση, όπως λέει, τα αποτελέσματα των εξετάσεων

Κάλυμνος: Ξεσπά η μητέρα του άτυχου φοιτητή - Γιατί το έκαναν αυτό στο Νίκο μας;
Πεπεισμένη πως ο θάνατος του παιδιού της είναι μια άγρια δολοφονία κι όχι ένα δυστύχημα είναι η μητέρα του Νίκου Χατζηπαύλου, του νεαρού φοιτητή που βρήκε τραγικό θάνατο πριν δυόμισι μήνες στην Κάλυμνο. 

Η ίδια προσπαθεί να καταλάβει τα κίνητρα του δολοφόνου που αφαίρεσε έτσι άδικα τη ζωή του παιδιού της. Τα αποτελέσματα των μέχρι στιγμής εξετάσεων τα θεωρεί μια πρώτη δικαίωση για τη ψυχή του παιδιού  της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάψει να ζητάει την αλήθεια για το θάνατο του  αγαπημένου της, Νίκου.

«Είναι ένα θρίλερ όλο αυτό που ζω εγώ και η  οικογένειά μου, πραγματικά.  Η δεύτερη εξέταση που έγινε και τα ανατρέπει όλα είναι μια δικαίωση για τη ψυχή του παιδιού μου. Ελπίζω και πιστεύω ότι τώρα θα βρεθούν οι ένοχοι για να μας πουν γιατί το έκαναν αυτό στο Νίκο μας», λέει η μητέρα  του Νίκου, Ιωάννα.

Κλείσιμο
«Στην αρχή πίστεψα ότι το παιδί έχει χαθεί κι ότι θα βρεθεί, είχα μέσα μου κάποιες ελπίδες. Στη συνέχεια όμως άρχισαν να λιγοστεύουν οι ελπίδες. Ο Νίκος δεν θα με στενοχωρούσε ποτέ, δεν θα εξαφανιζόταν. Τότε πίστεψα ότι κακό έχει συμβεί στο παιδί. Όλο αυτό το διάστημα αντλούσα μεγάλη δύναμη από το Θεό. Από το σημείο που βρέθηκε το παιδί μου νεκρό, πρέπει να πέρασα τρεις με τέσσερις φορές. Η περιοχή αυτή δεν είναι δασώδης, είναι γεμάτη με γυμνά βράχια.

Οι μαρτυρίες των διασωστών, το ελικόπτερο που έκανε τις έρευνες και  όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έψαχναν με αυταπάρνηση όλες αυτές τις μέρες, με έπεισαν ότι το παιδί μου δεν ήταν εκεί.

Ο Νίκος ήταν ένα εξαιρετικό έξυπνο παιδί, ένας άγγελος. Του άρεσε πολύ η πεζοπορία, η θάλασσα αλλά να σκαρφαλώσει σε ένα τέτοιο βουνό, δεν υπήρχε περίπτωση. Όταν έφυγε εκείνη την ημέρα από το σπίτι, θυμάμαι ότι μου είπε: «μαμά, πάω μια βόλτα». Το παιδί μου δεν είχε εχθρούς και προσπαθώ να καταλάβω ποιο θα μπορούσε να είναι το κίνητρο για να σκοτώσουν το παιδί μου. «Έχω πειστεί ότι κάποιος του αφαίρεσε τη ζωή», προσθέτει η μητέρα του Νίκου Χατζηπαύλου, Ιωάννα.

Πεπεισμένος ότι πρόκειται για δολοφονία είναι και ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Ιωάννης Γλύκας.

«Η οικογένεια  έχει τηρήσει μία υποδειγματική στάση όλο αυτό τον καιρό που έχει χάσει το παιδί της. Εγώ είμαι απόλυτα πεπεισμένος όπως και η οικογένεια ότι δεν υπάρχει ούτε αυτοκτονία, ούτε πτώση αλλά υπάρχει αφαίρεση ζωής. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην αστυνομία και είμαστε σίγουροι ότι θα βρεθεί αυτός που το έκανε», λέει ο κ. Γλύκας.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης