Καταγγελία ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν 17χρονο κατέθεσε ανήμερα τα Χριστούγεννα στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας μία 15χρονη συνοδευόμενη από την μητέρα της.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ανήλικη κοπέλα κατήγγειλε ότι την παραμονή Χριστουγέννων γύρω στις 4 το μεσημέρι ο 17χρονος, με τον οποίο φαίνεται ότι γνωρίζονταν, την ακολούθησε ενώ πήγε στην τουαλέτα Ιντερνετ καφέ στο κέντρο της Καλαμάτας και την βίασε.
Η 15χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή και παιδοψυχίατρο, ενώ ο 17χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Ανακριτή Καλαμάτας.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.