Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι πάνω από το Αιγαίο, παρά το γεγονός ότι σε λιγότερο από τρεις ημέρες ξεκινά η επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ρετζεπ Ταγιπ Ερντογάν στην Ελλάδα.
Πιο συγκεκριμένα, σε 34 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν δύο τουρκικά CN - 235, ενώ σημειώθηκαν και δύο παραβάσεις του FIR Αθηνών.
Τα τουρκικά κατασκοπευτικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από το βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο, αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.