Αντιμέτωπη με τέσσερις χειροβομβίδες βρέθηκε χθες μια 61χρονη, όταν πήγε σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της, στην περιοχή Πετρωτό της Πάτρας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η 61χρονη βρήκε τις χειροβομβίδες, ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και έπειτα από λίγη ώρα άνδρες της ομάδας εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών της Ασφαλείας Πατρών, πήγαν στο Πετρωτό και περισυνέλεξαν τις χειροβομβίδες.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τέσσερις χειροβομβίδες είναι βρετανικής κατασκευής, αμυντικού τύπου και χρησιμοποιούνταν κατά τη διάρκεια του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου.
Οι χειροβομβίδες ήταν οξειδωμένες και θα παραδοθούν στην αρμόδια στρατιωτική υπηρεσία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.