Ο τρόμος στο Μενίδι συνεχίζεται: «Αδέσποτη» σφαίρα πέρασε ξυστά από κορίτσι

Ο τρόμος στο Μενίδι συνεχίζεται: «Αδέσποτη» σφαίρα πέρασε ξυστά από κορίτσι

Ευτυχώς όμως καρφώθηκε στον τοίχο του μπαλκονιού του σπιτιού της - Έντρομοι οι γονείς ενημέρωσαν την αστυνομία - Υπό εισαγγελική εποπτεία η αστυνομική έρευνα

Ο τρόμος στο Μενίδι συνεχίζεται: «Αδέσποτη» σφαίρα πέρασε ξυστά από κορίτσι
Νέο περιστατικό τρόμου με «αδέσποτη» σφαίρα και παρολίγον θύμα ένα κορίτσι σημειώθηκε στο Μενίδι το απόγευμα της Κυριακής, λίγες ημέρες μετά τον άδικο χαμό του 11χρονου Μάριου που έπεσε νεκρός στο προαύλιο του σχολείου του όταν δέχθηκε μια βολίδα στο κεφάλι.

Παρά τα πολυδιαφημισμένα μέτρα της κυβέρνησης που έφτασε στο σημείο
να «επιστρατεύσει» πέντε υπουργούς προκειμένου να ανακοινώσουν δέσμη μέτρων προς ανακούφιση της περιοχής, μια σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι ενός κοριτσιού το οποίο αποδείχθηκε τυχερό.

Κλείσιμο
Όλα συνέβησαν στις 17:30 το απόγευμα στην οδό Θεοφυλάκτου τη στιγμή που στο μπαλκόνι ενός σπιτιού βρισκόταν ένα 14χρονο κορίτσι. Όπως κατήγγειλαν οι γονείς του παιδιού μια σφαίρα καρφώθηκε στον τοίχο του μπαλκονιού σε μικρή απόσταση από το σημείο στο οποίο βρισκόταν η 14χρονη.

Μαζί με το κορίτσι την ώρα του παρολίγον ατυχήματος στο μπαλκόνι ήταν η γιαγιά και η θεία του που έντρομες είδαν την τρύπα στον τοίχο. Στο σπίτι βρίσκονταν και οι γονείς του κοριτσιού που ενημέρωσαν την αστυνομία.

Αν και στο σημείο βρέθηκε ισχυρή δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. οι έρευνες δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα.



Τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στο Μενίδι κατήγγειλαν στο protothema.gr κάτοικοι της περιοχής με άλλους να λένε ότι δέχθηκαν καταιγισμό πυρών ενώ βρίσκονταν στο μπαλκόνι τους και άλλους να λένε ότι έχουν φτάσει στο σημείο να μαζεύουν τις σφαίρες σε βάζα.


Υπό εισαγγελική εποπτεία η αστυνομική έρευνα για το περιστατικό με τη νέα σφαίρα στο Μενίδι
 
 
Λίγες ημέρες μετά το θάνατο του μικρού μαθητή στο Μενίδι από σφαίρα, το νέο περιστατικό με αδέσποτη σφαίρα και πάλι στο Μενίδι που είδε το φως της δημοσιότητας, κινητοποίησε τις εισαγγελικές αρχές.

Πλέον, η έρευνα που διενεργεί η αστυνομία για το νέο περιστατικό, θα διεξάγεται υπό την εποπτεία του εισαγγελέα Γ. Νούλη. Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, έχει ζητήσει να ενημερώνεται μάλιστα προσωπικά ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Ηλίας Ζαγοραίος.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες για το νέο περιστατικό, αδέσποτη σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι 14χρονης  η οποία βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της, μαζί με τη γιαγιά και τη θεία της, το απόγευμα της Κυριακής.   Σύμφωνα μάλιστα με τη  θεία του κοριτσιού,  η σφαίρα χτύπησε πίσω ακριβώς από το σημείο που βρισκόταν η μικρή  η οποία μετακινήθηκε την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να μην τραυματιστεί.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης