Κέρκυρα: Διαρροή σε δεξαμενές υγραερίου λόγω παγετού

Κέρκυρα: Διαρροή σε δεξαμενές υγραερίου λόγω παγετού

Στις 10 το βράδυ κάτοικοι ενημέρωσαν την Πολιτική Προστασία ότι στην περιοχή Γουβιά υπάρχει έντονη οσμή υγραερίου και αμέσως κινητοποιήθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική

Κέρκυρα: Διαρροή σε δεξαμενές υγραερίου λόγω παγετού
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής και ειδικών για την αποκατάσταση βλάβης που προκάλεσε ο παγετός σε δεξαμενές υγραερίου στο προάστιο Γουβιά της Κέρκυρας.

Στις 10 το βράδυ κάτοικοι ενημέρωσαν την Πολιτική Προστασία ότι στην περιοχή υπάρχει έντονη οσμή υγραερίου και αμέσως κινητοποιήθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική . Η περιοχή αποκλείστηκε ενώ η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Κέρκυρας Παλαιοκαστρίτσας στο ύψος των δεξαμενών υγραερίου, για προληπτικούς λόγους.

Από τις 9 το βράδυ χιονίζει στους Παξούς , την Λευκάδα, την Ιθάκη, το Μεγανήσι και την Κεφαλονιά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων αύριο οι Παιδικοί Σταθμοί, τα σχολεία , Δημοτικά Γυμνάσια και Λύκεια, δεν θα λειτουργήσουν στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη λόγω του παγετού.

Κλείσιμο
Σε πολλά χωριά της ορεινής Λευκάδας η χιονόπτωση είναι έντονη. Νιφάδες χιονιού πέφτουν την τελευταία ώρα και στα παράλια της Ηπείρου, κυρίως στην πόλη της Πρέβεζας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης