Ηράκλειο: Έκλεψαν τη γείωση και προκάλεσαν ηλεκτροπληξία!
Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του ένας εργαζόμενος σε αντλιοστάσιο
Μάνος Τσαγκαράκης
Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του εξ αιτίας ασυνείδητων “κυνηγών” χαλκού, ένας εργαζόμενος στο αντλιοστάσιο του δήμου Φαιστού ο οποίος προσπάθησε να θέσει σε λειτουργία το μηχάνημα και κεραυνοβολήθηκε από ισχυρή ηλεκτρική εκκένωση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά!
Αιτία για το απίστευτο εργατικό ατύχημα, ήταν η εισβολή αγνώστων οι οποίοι είχαν κλέψει την κεντρική γείωση του αντλιοστασίου για να πάρουν το χαλκό! Ο άτυχος δημοτικός υπάλληλος δεν το αντιλήφθηκε και υπέστη ηλεκτροπληξία. Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε άμεσα, διαπιστώθηκε ότι δεν διέτρεχε κίνδυνο η ζωή του. Ωστόσο, παραμένει για νοσηλεία.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή το παρ' ολίγον μοιραίο ατύχημα, το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου καλεί την Δικαιοσύνη να αποδώσει ευθύνες στους δράστες της κλοπής και “να τιμωρηθούν όπως προβλέπεται σε κάθε περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, έτσι ώστε σταματήσουν τέτοιου είδους αυθαιρεσίες που τις περισσότερες φορές μπορεί να οδηγήσουν σε τραγωδία”.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών