Αυτός είναι ο παιδεραστής της Καλλιθέας - Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του

Αυτός είναι ο παιδεραστής της Καλλιθέας - Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του

Πρόκειται για τον 34χρονο Νικόλαο Μόλη, που είχε ασελγήσει σε τουλάχιστον τρία παιδιά σε δημόσιους χώρους της περιοχής

Αυτός είναι ο παιδεραστής της Καλλιθέας - Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του
Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του παιδεραστή που συνελήφθη στα μέσα Οκτωβρίου στην Καλλιθέα, καθώς επιχειρούσε να ασελγήσει εις βάρος ανήλικου παιδιού σε πάρκο της περιοχής. 

Πρόκειται για τον 34χρονο Νικόλαο Μόλη, που γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12-01-1981.

Κλείσιμο




Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιών ηλικίας μικρότερης των 14 ετών κατά συρροή και εξακολούθηση και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Ο άντρας, που ήταν φόβος και τρόμος για τα παιδιά στα πάρκα της Καλλιθέας και του Νέου Φαλήρου, είχε αποφυλακιστεί το 2014, με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου που ίσχυαν τότε για όσους εκτίσουν τα 3/5 της ποινής τους. Μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί η αποπλάνηση τριών παιδιών ηλικίας 12 και 13 ετών. Ο 34χρονος αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, ενώ είχε νοσηλευτεί και στο Αιγηνήτειο πριν συλληφθεί για ληστείες κλοπές και μια ασέλγεια. Καταδικάστηκε, μεταφέρθηκε στις φυλακές των Γρεβενών και όταν αποφυλακίστηκε το 2014 τριγυρνούσε στα πάρκα της Καλλιθέας και του Νέου Φαλήρου και ασελγούσε σε παιδιά. Μάλιστα το πρώτο παιδί ηλικίας 12 ετών από την Αλβανία το εντόπισε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) και το πήγε στην Καλλιθέα. 

Η αστυνομία παρακαλεί όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τον δράστη να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης