Στο «μάτι της κακοκαιρίας» βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Κρήτη, όπου έχουν σημειωθεί σοβαρά προβλήματα λόγω των έντονων βροχοπτώσεων αλλά και των θυελλωδών ανέμων.
Μάλιστα, οι ισχυροί άνεμοι φτάνουν κατά τόπους και τα 10 μποφόρ, ενώ από το πρωί έχει σημάνει συναγερμός ανοιχτά των Χανιών καθώς λόγω της κακοκαιρίας ένα φορτηγό πλοίο εξέπεμψε σήμα SOS, ενώ βρισκόταν 1 ναυτικό μίλι από τη στεριά, κοντά στα Αφράτα και τώρα πλέει ακυβέρνητο ανοιχτά στον Κόλπο του Κολυμβαρίου.
Ενδεικτικές της κατάστασης που επικρατεί στην Κρήτη λόγω των μανιασμένων ανέμων είναι οι παρακάτω φωτογραφίες από το λιμάνι του Ρεθύμνου.
H θάλασσα βγήκε στη στεριά και τα τεράστια κύματα «χτυπούν» ασταμάτητα το λιμάνι της πόλης...
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους