Μια νεαρή κοπέλα είναι η υπερτυχερή του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου καθώς μετά την κλήρωση της Τετάρτης κέρδισε 4 εκατ. ευρώ
Η κοπέλα, που είναι δημόσιος υπάλληλος στο χώρο της υγείας, επισκέφθηκε το πρακτορείο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης από όπου ο πατέρας της είχε αγοράσει τον τυχερό λαχνό.
Όπως μετέδωσε η ΝΕΡΙΤ ήταν τόση η χαρά της κοπέλας όταν επιβεβαίωσε ότι έχει στην κατοχή της τον τυχερό λαχνό που έπεσε λιπόθυμη!
Στον πράκτορα είπε ότι τουλάχιστον για σήμερα, Πρωτοχρονιά, θα εργαστεί κανονικά.
Κλείσιμο
Το συγκεκριμένο πρακτορείο αποδείχθηκε εξαιρετικά γούρικο καθώς από αυτό αγόρασε λαχνό και ο ένας εκ των τεσσάρων τυχερών που κέρδισε 500.000 ευρώ.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.