Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε το πρωί του Σαββάτου με την κηδεία της 52χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στο σπίτι τους στο Σιτοχώρι Σερρών.
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά την άτυχη Κούλα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Απολλωνία Θεσσαλονίκης.
Τη μητέρα τους αποχαιρέτησαν τόσο η κόρη της που ζει στη Γερμανία όσο και ο γιος ο οποίος είναι έγκλειστος στις φυλακές Νιγρίτας τα τελευταία χρόνια για υπόθεση ναρκωτικών και πήρε ειδική άδεια για να παρευρεθεί στην κηδεία της μητέρας του. Όπως φαίνεται στις εικόνες αστυνομικοί τον μετέφεραν στο ναό και ήταν φρουρούμενος καθ' όλη τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας.
Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα αποκαλύφθηκε το πρωί της Πέμπτης όταν ο 59χρονος τηλεφώνησε στην ΕΛΑΣ και είπε ότι σκότωσε τη σύζυγό του και θα βάλει τέλος στη ζωή του. Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού, εντόπισαν νεκρή την 52χρονη και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη. Λίγη ώρα αργότερα η σορός του 59χρονου βρέθηκε απανθρακωμένη σε ποιμνιοστάσιο λίγα μέτρα μακριά από το χωριό.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.