Σε εξέλιξη είναι η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή Νέα Σάντα Ροδόπης.
Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν άμεσα 112 πυροσβέστες, με 5 ομάδες δασοκομάντος, 28 οχήματα και 13 εναέρια μέσα (6 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα εκ των οποίων το ένα για τον εναέριο συντονισμό τους) τα οποία επιχειρούσαν μέχρι το τελευταίο φως .
Όπως έγινε γνωστό, το απόγευμα του Σαββάτου, αναχώρησαν από την Ελευσίνα άλλοι 40 δασοκομαντος οι οποίοι ενίσχυσαν τις δυνάμεις που επιχειρούσαν στην περιοχή.
Τις προσπάθειες κατάσβεσης συνδράμουν υδροφόρες Ο.Τ.Α. και μηχανήματα έργου για τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς